Przeniesione z tamatu zlotowego mnie najbardziej w wyczynowych "450" wku*wia to , ze są takie wyczynowe , wiem wiem ... ale moje moto nie może ku*wa miec problemów z utrzymywaniem stałych predkości przelotowych 120 km/h ja potrzebuje moto kótre zapierdala w kazdych warunkach czy to latanie w koło komina , ale i ma zapierdalać bez gadania do Wrocławia i z powrotem do Wawy i z powrotem nie lubie jak mnie coś ogranicza , a co to ma ku*wa zanczyć , ze nie wolno utrzymywac stałcyh predkości bo smarowanie pfff ... dlatego nie dla mnie wr exc i inne
Nie znam tych moto w ogóle tzn wiem , ze było ccm z silnikiem od mojej DR , nic pozatym .
Sezon 2011 musze przelatac na DR , tak naprawde to my sie kochamy , tylko mnie ciągnie w akcje smowo-trialowe , a jej nie dokońca pasuje to urozmaicenie w związku . W tym roku przechodze na własny garnuszek wiec moto nie zmienie , a jesli zmienie to napewno to nie bedzie 690 tylko cos starszego np ttr 600 albo 660 , a jak sie wku*wie to polece w turystyka albo anorektyczna 250 . Czas pokaże narazie mam DR i o innej nie myśle , znaczy myśle , ale to cudo jest na nogach
motoslide.com