Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
zamień się ;p dopłace Ci symboliczną złotówkę ;p albo i więcej ;]
VOR 530 SM-R & KAWASAKI KX 250 SM STUNT
CA Technology
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34 35 36 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zamień się ;p dopłace Ci symboliczną złotówkę ;p albo i więcej ;]
hehe ale przecież Ty masz FCR 39 ?? czy nie taki model ??
taki, taki ;] ale ja chce z ciepłym ssaniem ;p
hehe, no wlasnie mi przy rozruszniku raczej nie potrzebne;d zreszta jak mialem yz z takim gaziorem to po glebie i tak byla masakra z odpaleniem ale tam jeszcze nie bylo automatycznego dekompresatora i w sumie nie wiedzialem jak tego cieplego ssania sie uzywa;d
ja mam tylko kopajke i dlatego szukałem z ciepłym ssaniem hehe ale nie było wtedy ;/
wiesz skoro ja nie potrzebuje to moze rzeczywiscie sie wymienimy tylko ja dalem więcej, wiec roznice musialbys doplacic ... chyba ze masz cos ciekawego do drz ?
Noo , dzisiaj +6 stopni :D i terror wsi zaliczony ;P
[url]http://www.imagebanana.com/view/r03dqwr1/Zdj.222.jpg[/url]
Tylko jedna fotka na plaży bo mi telefon padł :( aa i jeszcze zrobiona tak żeby kół nie było widać bo jeszcze nie są ''małe'' :D
Co sie dzieje z Bartkiemsm ? po studniówce chyba jeszcze spi co ? bo cos go nie widać na forum ;d
Noo , dzisiaj +6 stopni :D i terror wsi zaliczony ;P
[url]http://www.imagebanana.com/view/r03dqwr1/Zdj.222.jpg[/url]
Tylko jedna fotka na plaży bo mi telefon padł :( aa i jeszcze zrobiona tak żeby kół nie było widać bo jeszcze nie są ''małe'' :D
no baa, ja dzisiaj też latałem :) Pierwsza okazja żeby sie poznać lepiej z maszyną i miłe zaskoczenie = POWER :D
przezwyczajam się do wibracji i do powera, bo nawet na 3ce rwie na koło z gazu (gazior KEIHIN FCR 41 + przeloty acrapovica + fajna waga) :D :D
ej właśnie. coś cicho jest dzisiaj :)
Odsypia pewnie i kaca leczy ;D
widziałem dzisiaj Bartka na forum ale faktycznie to dziwne ze nic nie piałas :P
Nooo az nie moge w to uwierzyć ze taka cisza jest jak go nie ma :D
tak jakoś pusto....
Bartek !!! wróć !!! :)
Siema sorry chłopaki ,ale studniowka była zajebista ,tyle wodki tyle rodzajów i zero kaca , rano jak młody bóg , z dziewczyną sie tak wytanczyłem , że rano nóg nie czułem , od 20 do 6 rano cały czas parkiet do stołu dwa strzały i od nowa , mówie wam chłopaki 100 lat w mechaniku z takimi ludzmi. Chyba sie starzeje bo mam straszny sentyment do tej studniówki ,coś pięknego już sie niemoge doczekac zdjec i filmu.
Dzisiaj już był mały afterek tak wiec weekend zajebisty , wszyscy zgodnie przyznalismy , ze była to najlepsza impreza w naszym zyciu.
Wrócił :D Noo i oczywiście pogratulować udanego wieczoru a raczej nocy hehe
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34 35 36 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.095 sekund, wykonano 45 zapytań