Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
a co to za cudo było, bo link nie działał już wczoraj i nie dało sie podejrzeć. Tzn co i za ile jak taka okazja??
Triumph Speed Triple 2010 SE
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 31 32 33 34 35 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a co to za cudo było, bo link nie działał już wczoraj i nie dało sie podejrzeć. Tzn co i za ile jak taka okazja??
yz426 z 2001 zarejestrowana i opłacona za ponad 5k to za 5 by oddał pewno, kumpel się czaił na nią i mieliśmy jechać ale ja już mam problem z głowy bo miałem być jako kierowca :D
ok, dzieki. To rzeczywiście wydaje sie być dobra cena :) Ale sm czy enduro to było??
enduro fany był opłacało się
[url]http://allegro.pl/suzuki-dr-z-400-supermoto-i1392031296.html[/url]
a to sie opłaca??
nie kupił bym tej dr-z za tyle kasy :P mam innego faworyta teraz zobaczymy czy się uda powiem tyle że ma 510 pojjjjjjj :D może uda się tatę namówić :)
jest taka jedna dr-z rozmawiam z gościem ale boję się że zaraz mocy mi zabraknie a nie chce mi się jej tuningować
coś mało tej pojemności :D chyba że to kx500 czy cr500 z big borem na 510 :P
a ile ten twój kreci wor ma kucyków pony :D
cr z big borem na 510 :D
jakbym mial wybrac najlepszy pomysl na samobojstwo na pewno wybor padl by na cr z big borem na 510 :D:D:D
przynajmniej odszedlbym z usmiechem na twarzy:D
jakbym mial wybrac najlepszy pomysl na samobojstwo na pewno wybor padl by na cr z big borem na 510 :D:D:D
przynajmniej odszedlbym z usmiechem na twarzy:D
i kupą w majtach :)
tajemnicą mojego wora jest to że sam go sobie kręcę i w tym drzemie mocz :D legendy głoszą że 60 kucyków pony go napędza a nawet do 70 ale to już z jednorożcami dodatkowo :D legenda też głosi że to właśnie zależy od wielkości czarnej dziury ssącej życiodajny napój bezołowiowy :D ale ja w bajki nie wierzę i będę musiał to sprawdzić czy przypadkiem tam tylko łyska z pokładu idy nie ma i 40 rozbójników :D
[url]http://allegro.pl/suzuki-dr-z-400-supermoto-i1392031296.html[/url]
a to sie opłaca??
suzuki ? dam 4 tyskie !! :D
dogadamy się ;)
hehe, nie mogłem już wytrzymać i wciągnąłem gaziora od 426 ;) fcr 39 rulez ;)
za ile??? ;]
nie pytaj... prawie dwa razy tyle ale przynajmniej z odkręcanym intake bell i ciepłym ssaniem, którego pewnie nigdy nie użyje ;)
Strony Poprzednia 1 … 31 32 33 34 35 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.076 sekund, wykonano 50 zapytań