91

Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl

Kwiecień to jedyna słuszna data... po śnieżnej i mroźnej zimie, będziemy nie tylko skreślać dni a odliczać godziny  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

92

Tak kwiecien :D

Bondek jesli fajerem bedziesz jeździł znami wzdłuż jeziora to smiało :D

motoslide.com

93

fajer jak sama nazwa podpowiada będzie sie fajczyć w ognisku jak do nas dojedzie na zlot SM. SMa na pakę - jak bez rejestracji - i heja.
A nasz zlot to ROZPOCZĘCIE SEZONU - wiec do kurwy nędzy ma odbyć sie na początku sezonu :P
W kwietniu już są piękne pogody i potrafi być bardzo ładnie.

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

94

Zapisuj mnie !!! kur*a a jak !!! ps Węgrów. Maszyny przyjadą prawdopodobnie na dwóch kołach przyczepki ;)

95

dukeSebo napisał/a:

Mam mniej bo tylko ok 150 km. ale i tak będę musiał zmienić olej gdzieś po drodze ;)

Spoko pomogę  Zrobimy ful serwis w 10 minut z ustawieniem zaworów :D

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

96

ponczo bo kupilem sobie cr250 umialbys zawory zrobic w niej ? bo widze ty tez masz 2 takta a u mnie cos dzwoni

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

97

U mnie wymiana oleju to czas potrzebny na ścieknięcie starego (tak dziecinna operacja) ... gdyby nie fakt że dobrze jest zgasić do tej operacji silnik... można by to zrobić w czasie jazdy.  :)  Ale spoko Ponczo jakoś sie wspólnie doczłapiemy  ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

98 Ostatnio edytowany przez Ponczo (2010-12-31 20:00:41)

cross napisał/a:

ponczo bo kupilem sobie cr250 umialbys zawory zrobic w niej ? bo widze ty tez masz 2 takta a u mnie cos dzwoni

hahah od kiedy w 2t są zawory :P

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

99

Ponczo napisał/a:
cross napisał/a:

tak od keidy to nei zawory ? t omoze pierścienie trzeba wyregulować ?

:D

100

co się śmiejecie przecież wydechowy jest ;)

101

cross napisał/a:
Ponczo napisał/a:
cross napisał/a:

tak od keidy to nei zawory ? t omoze pierścienie trzeba wyregulować ?

:D

czy ty chcesz ze mnie idiotę zrobić :D

102

nie jak sprzedawalem 530'tke to jeden z ogladajacych rzucił hasłem ze trzeba by tu wyregulowac pierscienie bo dzwonią :D

103

cross napisał/a:

nie jak sprzedawalem 530'tke to jeden z ogladajacych rzucił hasłem ze trzeba by tu wyregulowac pierscienie bo dzwonią :D

Hahaha może mu  w głowie dzwoni

104

cross napisał/a:

hehe, dobre;)

105 Ostatnio edytowany przez Ponczo (2010-12-31 20:09:38)

jedyne co w 2t może dzwonić to kosz sprzęgłowy jak jest już ujjowy  dzwonić :D napierdaaaa no  a zawór wydechowy jak masz w cr mogę ci wyregulować u siebie w dt będę jeszcze musiał bo do końca sie nie otwiera

sry za oftop