1

Temat: Happy New Year

Zdrowia i szczęścia w Nowym Roku

a tak naprawę zajebistych motocykli i samych zakrętów na drogach, a dla zawodników samych sukcesów w nadchodzącym 2011 :D

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

2

Odp: Happy New Year

Dzięki i wzajemnie dla wszystkich :)

3

Ja wszystkim życzę taniego paliwa  ;)

4

Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy a przede wszystkim szczęścia ! Na titanicu wszyscy byli zdrowi, tylko im szczęścia zabrakło ;) Dosiego ;)

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

5

Zdrowia, szczęścia, samych sukcesów w życiu prywatnym jak i torowym oraz kupy kapuchy i litrów wachy w nowym 2011 roku!! :D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

6

Dzieki, i równiez wszystkiego naj w nowym roku i zeby to paliwo taniało i ładne drogi zeby budowali  :)

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

7

Nowych Akrapovic'ów, Öhlins'ów, mniej gleb a więcej udanych gum i nowych sprzętów w 2011 :D

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

8

szczęśliwego, zdrowego i pogodnego roku ;)

9

wszystkiego zajebistego w nowym roku  :D

VOR 530 SM-R   &   KAWASAKI KX 250 SM STUNT
CA Technology

10

Czego ja wam mogę życzyć :D Niech w nowym roku dziewczyny na was nie krzycza , żony was nie biją i niech ten rok pozytywnie zapisze się w naszej pamięci :)

motoslide.com

11

Zdrowia, szczescia, duzo ruchania i na moto mega zapierdala*ia :D No i co by my się w końcu w licznym gronie spotkali!

12

Samych krętych, bezpiecznych dróg, tylu powrotów do domu co wyjazdów, dla zawodników samych sukcesów, nie psujących się motocykl i darmowego paliwa Wam koledzy życzę :) !!

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

13

hehe nie zauwazylem tematu, o zyczeniach i napisalem w temacie o naszym forumowym zlocie, wiec przeczytacie :) pozdro

Black RiDeR

14 Ostatnio edytowany przez Giersik (2010-12-31 18:12:13)

jo już zaczoł balowanie :P śickiego najlepszego w tym nowy roku, co byście wszystkie byli uradowane i co by wom pogoda sprzyjoła przez coły sezon, łopony na winkloch się łostro ślizgoły a końskie zaprzęgi wos nie łopuszczały :D HEJ !!  :) życze wom jo górol z mazowsza  :cool:

15

Najlepszego ( sprzetu tez ) , szczescia , zdrowia na nowy rok/sezon !! !! i ogolnie udanego sylwka ! ;)