Temat: Happy New Year
Zdrowia i szczęścia w Nowym Roku
a tak naprawę zajebistych motocykli i samych zakrętów na drogach, a dla zawodników samych sukcesów w nadchodzącym 2011 :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Happy New Year
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zdrowia i szczęścia w Nowym Roku
a tak naprawę zajebistych motocykli i samych zakrętów na drogach, a dla zawodników samych sukcesów w nadchodzącym 2011 :D
Dzięki i wzajemnie dla wszystkich :)
Ja wszystkim życzę taniego paliwa ;)
Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy a przede wszystkim szczęścia ! Na titanicu wszyscy byli zdrowi, tylko im szczęścia zabrakło ;) Dosiego ;)
Zdrowia, szczęścia, samych sukcesów w życiu prywatnym jak i torowym oraz kupy kapuchy i litrów wachy w nowym 2011 roku!! :D
Dzieki, i równiez wszystkiego naj w nowym roku i zeby to paliwo taniało i ładne drogi zeby budowali :)
Nowych Akrapovic'ów, Öhlins'ów, mniej gleb a więcej udanych gum i nowych sprzętów w 2011 :D
wszystkiego zajebistego w nowym roku :D
Czego ja wam mogę życzyć :D Niech w nowym roku dziewczyny na was nie krzycza , żony was nie biją i niech ten rok pozytywnie zapisze się w naszej pamięci :)
Zdrowia, szczescia, duzo ruchania i na moto mega zapierdala*ia :D No i co by my się w końcu w licznym gronie spotkali!
Samych krętych, bezpiecznych dróg, tylu powrotów do domu co wyjazdów, dla zawodników samych sukcesów, nie psujących się motocykl i darmowego paliwa Wam koledzy życzę :) !!
hehe nie zauwazylem tematu, o zyczeniach i napisalem w temacie o naszym forumowym zlocie, wiec przeczytacie :) pozdro
jo już zaczoł balowanie :P śickiego najlepszego w tym nowy roku, co byście wszystkie byli uradowane i co by wom pogoda sprzyjoła przez coły sezon, łopony na winkloch się łostro ślizgoły a końskie zaprzęgi wos nie łopuszczały :D HEJ !! :) życze wom jo górol z mazowsza :cool:
Najlepszego ( sprzetu tez ) , szczescia , zdrowia na nowy rok/sezon !! !! i ogolnie udanego sylwka ! ;)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Happy New Year
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 74 zapytań