76

Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl

pięknie, chciałem na moto jechać ale widze ze kawał drogi ode mnie to jest, wiec bede musiał hak do auta ogarnąć :) chyba ze bańke oleju w plecak zabiore i mały servis po drodze haha :D

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

77

Mam mniej bo tylko ok 150 km. ale i tak będę musiał zmienić olej gdzieś po drodze ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

78

no to bedzie najlepsze, w trasie stanąć na stacji albo w polu i szybka zmiana oleju haha :D

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

79 Ostatnio edytowany przez tabul (2010-12-31 17:37:52)

No to się cieszę bo 220km to dla seryjnej DR'Z tak zwany Pan pikuś ;) Dajcie znać jakby ktoś z moich okolic chciał się ustawić i razem jechać;)

80 Ostatnio edytowany przez wyrzyk969 (2010-12-31 17:42:36)

Bartek,

NIE BIELSK PODLASKI TYLKO BIAŁA PODLASKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na E30 jak się do Brześcia jedzie ;] tak z 40 km przed granicą ;] na linii Bielska tylko w dół trochę ;]

VOR 530 SM-R   &   KAWASAKI KX 250 SM STUNT
CA Technology

81

Nie dość że zmiana oleju w drodze to jeszcze muszę unikać stałych prędkości... czuje że to będzie mocno kręta droga.  ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

82

Ja tak w zesżłym roku leciałem do Sulejowa [url]http://picasaweb.google.com/MotoTerrorTeam/RajdSkierniewiceSulejow1213062010#[/url]
są tam mapy z google earth z zaznaczoną drogą jak widać nie trzeba wcale cały czas leciec asfaltem , chociaz polecał bym wam , zeby sie z bytnio w teren nie zgłębać bos ie starsznie schodzi czasowo z tym :P

motoslide.com

83

o tak dokładnie, zeby tłok sie nie rozleciał w drodze haha :D Ja coraz bardziej rozmyslam opcje moto na auto Bo chyba nie dojade a bede miał ponad 300km jakos w 1 strone ;o

BYŁY:

84

No to jedziemy, pijemy, palimy :D i robimy co w naszej mocy,zeby taki wypad pozostal w glowie jak najdluzej. Osobiscie tez jestem zdania,ze kto chce to jedzie,a nie pierd* ze to tylko taki sobie rzucony pomysl w zimowej porze :) Jesli sa entuzjasci, to na pewno jakas czesc z nich stanie na wysokosci zadania. Chocby sie palilo, walilo, i chu* wie co jeszcze jestem na tym naszym forumowym zlociku na 1000%%% pozdro dla Wszystkich!

ps. Przy okazji wszystkiego dobrego w Nowym Roku, przyczepnosci, paliwska w baku, no i bez gleb Panowie! Zdrowia!

Black RiDeR

85

KotiDRZ napisał/a:

pijemy, palimy :D i robimy co w naszej mocy,zeby taki wypad pozostal w glowie jak najdluzej

Jak najbardziej! :)

BYŁY:

86

ja też mam ponad 300 i chyba przyczepka będzie konieczna z moim big borem  :|

87

a ja wam powiem gity nie pękają będę na pewno  " w końcu sam ten temat zacząłem :D,    poznacie tego małego wkurwiającego gówniarza z forum "   

ps. tylko nie bijcie mocno

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

88

Ja mam od siebie ze 120 - 130 kilo :) Nudna droga przede mną , wiec obiecuję sobie że 1/3 dystansu przelecę na gumie :) hehehe
Też sie cieszę z tekiego rozwoju sprawy i oby do kwietnia - bo ja proponuję ogarnąć to w kwietniu - im szybciej tym lepiej. Nsjtwardsi i tak sie skąpią w sulejowie :P

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

89

a supermoto jest wymagane czy dowolnym można przyczłapać. bez rejestracji trochę lipa jechać taki kawał, a na zlot z motocyklem na przyczepie to tylko z weteranem.

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

90

To pytanie nie jest na miejscu troszke hah i na ten temat powinien sie Bartek wypowiedzieć :D

BYŁY: