76

Odp: poszukuje kolektora do DRZ w wersji E

eeee znowu nic  :/   :D

motoslide.com

77

Hahahahahahahahahahahahhahahahahhahahaha.

Bez komentarza.

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

78

hehhehhehehehe

Jak zwykle głośno o DRZ ( nie wiem tylko dlaczego nie w wersji E ) i Duke-owej  CRF.

Daniel co z Twoim pomysłem dorabiania kolektora, zrezygnowałeś z tego pomysłu?

DR-Z 400ESM sold

79

rodman napisał/a:

hehhehhehehehe

Jak zwykle głośno o DRZ ( nie wiem tylko dlaczego nie w wersji E ) i Duke-owej  CRF.

Daniel co z Twoim pomysłem dorabiania kolektora, zrezygnowałeś z tego pomysłu?

nie nie tylko pomyslałem że jak znajde w jakiejś dobrej cenie oryginalny od E to taki bym wsadził a szpenio który ma mi wykonać kolektor po sylwestrze to zrobi skoro nie ma nikt za rozsadne pieniadze

80

tegma napisał/a:

mi na kole wskazało 53 konie normalnie a jak zdjąłem pokrywke od airboxa 55. RMZ 450 na gaźniku, wydech przelot + K&N  reszta standard

to  Ci wyszło pięknie całkowity standard ma na gumie 45km i 33Nm na gumie
chciałbym żeby w DRZ takie róznice były po wywaleniu bebechów z wydechu :)

[url]http://www.ronhamp.com/dynosheets/rmz450stock.aspx[/url]

81

[url]http://picasaweb.google.com/skorpion.gallery/101MSDCF?authkey=Gv1sRgCIiu8eK4sMqx-QE&feat=directlink[/url]

Ale ja nie wiem, nie ja robiłem mody, ja panie już taką kupiłem  ;)  ;)  nie wiem ile cięższa korba, jaki tłok... leję paliwo i często zmieniam olej... raz na jakiś czas nawet wyreguluję zawory.. :D  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

82 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2010-12-28 17:07:08)

HAHA Sebek no crf ma moc o momencie nie wspomnę , ale Ty w garniturze nie no wypas hahaha :D to to wesele Co sie teleporotowałeś ?

motoslide.com

83

Barteksm napisał/a:

HAHA Sebek no crf ma moc o momencie nie wspomnę , ale Ty w garniturze nie no wypas hahaha :D to to wesele Co sie teleporotowałeś ?

nom nie ma co ale tych Nm myślę że większość tutaj Ci zazdrości w tym i ja po modyfikacjach takich jak zamierzam DRZ powinna wyciągnąć 40 Nm i ok 43 km na gumie mam taką nadzieję przynajmniej co zapewne sprawdzę też wybierając się na hamownie :)
gdzie Sebek byłeś zhamować? i jaki koszt?

84

a te km/h podają twoją maksymalną prekosc czy jak to jest czy to jest mierzone na ostanim biegu , niech mi ktoś wytłumaczy bo ja hamowni na oczy nie widziałem :P

motoslide.com

85

dukeSebo napisał/a:

[url]http://picasaweb.google.com/skorpion.gallery/101MSDCF?authkey=Gv1sRgCIiu8eK4sMqx-QE&feat=directlink[/url]

Ale ja nie wiem, nie ja robiłem mody, ja panie już taką kupiłem  ;)  ;)  nie wiem ile cięższa korba, jaki tłok... leję paliwo i często zmieniam olej... raz na jakiś czas nawet wyreguluję zawory.. :D  :D

gdzie takie pomiary mozna zrobić w Wawie, czy tam okolicach Wawy?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

86

Robił we free und fanie - jak były dni otwarte i można było w kolejce stanąć.
Jedyna rzecz którą powiem to jest taka że takie wszystkie wydruki to można se w dupę wsadzić bo to żaden dowód. Wystarczy że hamowacz jest słąby albo sie spieszy, albo mu nie zależy i źle dane wrzuci do kompa - a wychodzą cuda. Trza pojechać do typa co sie zna, czyli trzeba znaleźć Tomka Kędziora :)

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

87 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2010-12-28 19:19:56)

BRZOZA zgadza się robił we free fanie i to jak pamiętam na twoich oczach... I pomiary robił TOMEK KĘDZIOR i robiłe te pomiary 4 razy dłużej niż innym... więc się chłopak przyłożył.

Tu filmik by nie było że wykres odbiłem na kartoflu  :D  :D  :D

[url]http://www.youtube.com/watch?v=XqAnQsus3Wk[/url]

Tomek mocna kręciła głową z niedowierzaniem, komentując to tak... "nie wiem co tu było robione ale jak widzę... ostre mody" do tego wspomniał coś o wzorcowym tuningu w moment a nie w konie mechaniczne. :D  :D
Ale ja tam  nic nie wiem, ja takiego kupiłem... ja od wczoraj na moto... ja nic nie wiem, takie kupiłem.

Tak czy inaczej nie zamierzam juz dłużej nikomu udowadniać... dla mnie to nie liczby (niech ma załóżmy 17 Nm) a bezcenne miny tym którym łoje tylko... dają satysfakcje.

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

88

Bo jo się wam przyznam... panoczki motocykl prosto z Ameryki tam takie cuda na patyku robio. :D jakich oczy jeszcze nie widzioły.  ;)  Temat zakończony odnośnie mojej CRFy.

89

Proponuje zalozyc fanklub crfy Seba.

90

PeKaWu napisał/a:

Proponuje zalozyc fanklub crfy Seba.

Ależ nie moja wrodzona skromność nakazuję... ładnie podziękować.
Dzięki życzliwości Daniela mogliśmy w jego temacie... trochę sobie potrolować... nie śmiem naadurzywać jego cierpliwości.

PeKaWu Dziękuje bardzo za uznanie. :D