Odp: poszukuje kolektora do DRZ w wersji E
eeee znowu nic :/ :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » poszukuje kolektora do DRZ w wersji E
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eeee znowu nic :/ :D
Hahahahahahahahahahahahhahahahahhahahaha.
Bez komentarza.
hehhehhehehehe
Jak zwykle głośno o DRZ ( nie wiem tylko dlaczego nie w wersji E ) i Duke-owej CRF.
Daniel co z Twoim pomysłem dorabiania kolektora, zrezygnowałeś z tego pomysłu?
hehhehhehehehe
Jak zwykle głośno o DRZ ( nie wiem tylko dlaczego nie w wersji E ) i Duke-owej CRF.
Daniel co z Twoim pomysłem dorabiania kolektora, zrezygnowałeś z tego pomysłu?
nie nie tylko pomyslałem że jak znajde w jakiejś dobrej cenie oryginalny od E to taki bym wsadził a szpenio który ma mi wykonać kolektor po sylwestrze to zrobi skoro nie ma nikt za rozsadne pieniadze
mi na kole wskazało 53 konie normalnie a jak zdjąłem pokrywke od airboxa 55. RMZ 450 na gaźniku, wydech przelot + K&N reszta standard
to Ci wyszło pięknie całkowity standard ma na gumie 45km i 33Nm na gumie
chciałbym żeby w DRZ takie róznice były po wywaleniu bebechów z wydechu :)
[url]http://www.ronhamp.com/dynosheets/rmz450stock.aspx[/url]
[url]http://picasaweb.google.com/skorpion.gallery/101MSDCF?authkey=Gv1sRgCIiu8eK4sMqx-QE&feat=directlink[/url]
Ale ja nie wiem, nie ja robiłem mody, ja panie już taką kupiłem ;) ;) nie wiem ile cięższa korba, jaki tłok... leję paliwo i często zmieniam olej... raz na jakiś czas nawet wyreguluję zawory.. :D :D
HAHA Sebek no crf ma moc o momencie nie wspomnę , ale Ty w garniturze nie no wypas hahaha :D to to wesele Co sie teleporotowałeś ?
HAHA Sebek no crf ma moc o momencie nie wspomnę , ale Ty w garniturze nie no wypas hahaha :D to to wesele Co sie teleporotowałeś ?
nom nie ma co ale tych Nm myślę że większość tutaj Ci zazdrości w tym i ja po modyfikacjach takich jak zamierzam DRZ powinna wyciągnąć 40 Nm i ok 43 km na gumie mam taką nadzieję przynajmniej co zapewne sprawdzę też wybierając się na hamownie :)
gdzie Sebek byłeś zhamować? i jaki koszt?
a te km/h podają twoją maksymalną prekosc czy jak to jest czy to jest mierzone na ostanim biegu , niech mi ktoś wytłumaczy bo ja hamowni na oczy nie widziałem :P
[url]http://picasaweb.google.com/skorpion.gallery/101MSDCF?authkey=Gv1sRgCIiu8eK4sMqx-QE&feat=directlink[/url]
Ale ja nie wiem, nie ja robiłem mody, ja panie już taką kupiłem ;) ;) nie wiem ile cięższa korba, jaki tłok... leję paliwo i często zmieniam olej... raz na jakiś czas nawet wyreguluję zawory.. :D :D
gdzie takie pomiary mozna zrobić w Wawie, czy tam okolicach Wawy?
Robił we free und fanie - jak były dni otwarte i można było w kolejce stanąć.
Jedyna rzecz którą powiem to jest taka że takie wszystkie wydruki to można se w dupę wsadzić bo to żaden dowód. Wystarczy że hamowacz jest słąby albo sie spieszy, albo mu nie zależy i źle dane wrzuci do kompa - a wychodzą cuda. Trza pojechać do typa co sie zna, czyli trzeba znaleźć Tomka Kędziora :)
BRZOZA zgadza się robił we free fanie i to jak pamiętam na twoich oczach... I pomiary robił TOMEK KĘDZIOR i robiłe te pomiary 4 razy dłużej niż innym... więc się chłopak przyłożył.
Tu filmik by nie było że wykres odbiłem na kartoflu :D :D :D
[url]http://www.youtube.com/watch?v=XqAnQsus3Wk[/url]
Tomek mocna kręciła głową z niedowierzaniem, komentując to tak... "nie wiem co tu było robione ale jak widzę... ostre mody" do tego wspomniał coś o wzorcowym tuningu w moment a nie w konie mechaniczne. :D :D
Ale ja tam nic nie wiem, ja takiego kupiłem... ja od wczoraj na moto... ja nic nie wiem, takie kupiłem.
Tak czy inaczej nie zamierzam juz dłużej nikomu udowadniać... dla mnie to nie liczby (niech ma załóżmy 17 Nm) a bezcenne miny tym którym łoje tylko... dają satysfakcje.
Bo jo się wam przyznam... panoczki motocykl prosto z Ameryki tam takie cuda na patyku robio. :D jakich oczy jeszcze nie widzioły. ;) Temat zakończony odnośnie mojej CRFy.
Proponuje zalozyc fanklub crfy Seba.
Proponuje zalozyc fanklub crfy Seba.
Ależ nie moja wrodzona skromność nakazuję... ładnie podziękować.
Dzięki życzliwości Daniela mogliśmy w jego temacie... trochę sobie potrolować... nie śmiem naadurzywać jego cierpliwości.
PeKaWu Dziękuje bardzo za uznanie. :D
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » poszukuje kolektora do DRZ w wersji E
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 77 zapytań