Odp: Kalendarz www.supermoto.pl 2011
a który z szanownych kolegów podczas wczorajszego spotkanie wziął sobie moją sztukę ( dla przypomnienia leżała na kanapie w lewym rogu- wersja w kolorowa)?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarz www.supermoto.pl 2011
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a który z szanownych kolegów podczas wczorajszego spotkanie wziął sobie moją sztukę ( dla przypomnienia leżała na kanapie w lewym rogu- wersja w kolorowa)?
Gierwi - rispekta, kalendarz na wypasie.
Cieszę się że się podoba. Dochodzą mnie sygnały o spóźnialskich zainteresowanych dodrukowaniem kalendarzy. Napiszcie kto jest chętny jeszcze, a ja podam ew. cenę jaką za daną ilość zaproponuje drukarnia.
Przypominam, że Mcienki może jeszcze mieć jakieś na sprzedaż, jednak co do ceny to już z nim proszę się dogadywać.
Pozdrawiam, Gierwi.
skoro jest wypas to i ja zamowie sztuke. mam na priv zamowic u kogos czy jak ?
ja poproszę o taką sztukę kalendorza.
Jest fajny.
A do mnie jeszcze listonosz nie zawitał :/ Widocznie mnie nie lubi:P
Daj spokój w ch***a leci ta poczta ostro , ja rozumiem , ze świeta , ale ile to już idzie :o
No mogły by już dojść, bo już nie mogę tego czytać :D . Mam nadzieję że nie "zaginęły w akcji".
No ja tez mam taką nadzieje :lol: , ale nie martwie sie ważne , ze coś takiego wypaliło :D najwyzej bedzie nauczka na przyszłość , zeby zapłacic wiecej kurierowi :D
Doceniam Twoją postawę, ale myślę że dam radę to jakoś naprawić.
Być może będzie zainteresowanie dodrukowaniem kilkunastu sztuk, to na pewno jeden z nich dostaniesz. Mam jednak ciągle nadzieję że w końcu dojdzie.
Dla zainteresowanych podaję ceny z drukarni.
Ceny netto przy zamówieniu:
1 szt 35.00zl
3 szt 33.00zl
5 szt 30.00zl
10 szt 28.00zl
20 szt 26.00zl
30 szt 24.00zl
40 szt 22.00zl
50 szt 20.00zl
Należy doliczyć do nich 22% VAT i koszt przesyłki (że o mojej fatydze nie wspomnę :D) :
gierwi, jak masz jeszcze jakas sztuke to ja wezme. Ewentualnie jak bedzie dodruk to zamawiam 1szt.
A ja sie niestety nie zalapalem na impreze :(
Gdzie i kiedy moge odebrac 2szt kalendarza?
Dzisiaj odebrałem kalendarz :) Kalendarzyk super,już ładnie powiesiłem i prezentuje się zajebiście :) Dzięki wielkie Gierwi :) Mam nadzieję że za rok moje zdjęcie też się tam znajdzie:) Jeszcze raz wielkie dzięki Gierwi.
Do mnie też nie doszło. Jeśli to z winy poczty to obawiam się że kalendarz mógł po prostu wyparować i już się nie znajdzie.
Pożyjemy zobaczymy. Czy doszedł czy nie powiem dopiero po nowym roku bo w święta wyjeżdżam i przez tydzień będę odcięty od neta.
przez tydzień będę odcięty od neta.
Landryss25 raczej... "wolny od neta"
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarz www.supermoto.pl 2011
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 73 zapytań