391

Odp: Kalendarz www.supermoto.pl 2011

Bartek a byłeś na tej poczcie sprawdzić ? Ja raz miałem taki epizod, że nikogo nie było w domu, żeby odebrać przesyłkę to paczka na pocztę wróciła i tam czekała aż po nią przyjdę. A listonosz nie zostawił żadnego powiadomienia ani nic podobnego.

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

392

U mnie tak samo, nic nie ma.

Jestem w 100% pewny że nie leży na poczcie bo moja matula jest nauczycielką i w szkole codziennie widzi się ze znajomym listonoszem który wszelkie paczki i listy jej zostawia w pracy.

Oby do nowego roku doszedł :D

393

gokon napisał/a:

co do browarka to przedwczoraj wypuścili mnie ze szpitala więc puki co się nie przemieszczam  :)

zgarnąć Cię w poniedziałek z pod chawiry?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

394

Barteksm napisał/a:

:( piątek kolejny dzień i nic , dlatego nie lubie Poczty Polskiej, czy wszystko co publiczne musi być takie do dupy!

niee wszystko ;) domy publiczne są do buzi i do dupy  :lol:

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

395

A do mnie kalendarz doszedl, estetycznie bardzo ładny ,fajne obrazeczki no ale , niestety musi być to ale...
kalendarz strasznie zmięty był jak go dostałem .
Poukładalem na nim wszystkie encyklopedie ,mam nadzieję ze sie wyprostuje ładnie.

396

Kalendarz rewelacyjnie wygląda,  super sprawa tylko strona główna pognieciona widać, że na poczcie nie umieją czytać ;p

397 Ostatnio edytowany przez tabul (2010-12-19 13:28:25)

a propos poczty :)
[url]http://update.tosiewytnie.pl/i,UPDTE-132-sieciowy-donosiciel,vid,17441,index.html?skipd=yes&smgfjticaid=6b713#n64769463-v17441-tNID[/url]

398

co do pogniecionej pierwszej stronki to mi pomogło obcięcie tego "marginesu" na dole z logosami i jest super

399

Tylko nie tak oficjalnie, bo się sponsor zdenerwuje i nie dostaniesz zniżki na artykuły firm których znaczki usunąłeś :cool:

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

400

racja Gierwi, już doklejam  :lol:

401

Doszedł w końcu :D
Fajnie wygląda, teraz zostało tylko wywiercić dziurę w ścianie :D

Dzięki Gierwi.

-----------------------------
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS

402

Mój kalendarz chyba się jednak gdzieś zapodział.

W piątek zamawiałem bagażnik na narty i szedł pocztą z drugiego końca polski a już mam go u siebie.

403

Landryss nie martw sie jak zaginął to razem z moim .Byłem teraz jak wracałem z przychodni na poczcie i przeszukali wszystko sprawdzili moje nazwisko w kompie i nic im takiego nie przyszło , wiec pewnie listy gdzieś ugrzęzły w zaspie  :D

motoslide.com

404

Ja swój dostałem dzisiaj i jestem zadowolony  :cool:

405

ja swoj tez mam, zajebiscie, dziekuje i dobranoc :)

100% Supermoto