346

Odp: Kalendarz www.supermoto.pl 2011

Bart03 napisał/a:

Do innych miast już doszły, rozumiem że wysłane zostały jednocześnie do wszystkich, bo w sumie czemu by nie ??

Pozdrawiam

Tak, wysłałem wszystkie równocześnie. Tylko Adrian, Mg84 i Warszawa były wysłane wczoraj. Przesyłka warszawska jechała pociągiem a nie pocztą więc się nie liczy. Musisz opierdolić listonosza, że nie przyniósł awizo :D

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

347

Można jeszcze kupić kalendarz ?

348

gierwi napisał/a:

mam nadzieję że "obrażenia" były niezbyt poważne.

Nie ma tragedii , tylko musiałem wrzucić już styczeń bo pierwsza strona u góry była trochę podarta i strasznie pognieciona na dole  :(  ale cóż ''POCZTA POLSKA''

BTW. To juz chyba opoznienia maja bo tydzien ida mi dwie paczki :/

Pozdro  :)

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

349

Socho napisał/a:

Można jeszcze kupić kalendarz ?

Czekamy na odpowiedź osób(4) które się zapisały ale nie wpłaciły kasy, gierwi pisał, że w niedziele da znać.
Ja się oczywiście piszę jak coś ;)

-----------------------------
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS

350

Ja też się piszę jak jeszcze jakiś został :)

351

kalendarz doszedł cały i zdrowy ;) bardzo dziękuje Gierwi

352

Robię listę rezerwową. Będzie aktualna do jutra i jeśli nie wpłyną pieniądze od wpisanych wcześniej to w poniedziałek kalendarze jadą do:

Crisson          1szt
Peka               1szt
Michal_ela      1szt
Socho             1szt

Pozdrawiam, Gierwi

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

353

BarteQ zadowolony ;)
a powiedz mi jeszcze Gierwi te moje 4 sztuki wysłałeś na mój adres ?  czy też do Bartka? bo jak na razie nic nie doleciało :(
możliwe, że inna dzielnica to dla poczty polskiej już większe wyzwanie :P

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

354

Chyba do Ciebie

355

Crisson, Michal_ela, Peka, Socho macie PW. Wysłałem tę standardową która szła do wszystkich na początku, stąd wzmianka o ilości zamawianych sztuk, jednak zostały tylko 4 szt. więc wychodzi po jednym "na łebka".             

Pozdrawiam, Gierwi

356

właśnie mamuśka mi dzwoniła, że przyszła do mnie paczka z jakimiś oszołomami na motocyklach  :lol:
czyli to pewnie to :P Dzięki wielkie

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

357

Kalendarze doszły Bardzo Fajne  :)  Dzięki Gierwi  ;)

# 61

358

Mi jeszcze nic  :/

motoslide.com

359

Do Skierniewic Bartek, to pewnie przez Kijów idzie:P

Black RiDeR

360

Ja też nie mam jeszcze :(