Odp: Kalendarz www.supermoto.pl 2011
Kuba rzucił dobre haslo to niech pociagnie sprawe,
niech zarzuci nowy temat na forum zeby dograć szczegóły i ustawimy sie w dogodnym dla wszystkich terminie i miejscu
Jestem za !
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarz www.supermoto.pl 2011
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kuba rzucił dobre haslo to niech pociagnie sprawe,
niech zarzuci nowy temat na forum zeby dograć szczegóły i ustawimy sie w dogodnym dla wszystkich terminie i miejscu
Jestem za !
Wg. mnie to jest Was 2 we Wrocławiu. Jeśli to nie problem, wyślę na Twój adres. Co ty na to?
Założyłem osobny wątek o piwnym spotkaniu ([url]http://forum.supermoto.pl/post39001.html[/url]).
ja już napisałem koledze Bart03, że mi to obojętne i żeby decydował ;)
ja już napisałem koledze Bart03, że mi to obojętne i żeby decydował ;)
Idą do Ciebie!
oki, dzięki wielkie; )
Wielkie dzięki Gierwi i za kalendarz (świetny) i za gratis :D,prv odczytałem dopiero dzisiaj. Idealnie trafiłeś w 45 minut gdy byłem na ostatniej lekcji po drugiej stronie ulicy,ale może będzie kiedyś okazja uścisnąć rękę moderatora :P
Cieszę się że się podoba. Pozdrawiam
Kalendarze w większości wysłane. Dogaduję tylko jeszcze z Jakubem sposób dostarczenia paczki do Warszawy. Przesyłki zostały nadane w dużych kopertach bąbelkowych, więc mam nadzieje że dotrą do adresatów w idealnym stanie w ciągu trzech dni (tak powiedziała panienka z okienka). Ze względu na rozmiar przesyłki raczej dostaniecie awizo o dotarciu przesyłki do waszego Urzędu Pocztowego, ale to chyba lepiej niż próba wbijania koperty z kalendarzem w rozmiarze A3 do skrzynki na listy.
Koledzy, którzy się zapisywali na kalendarz i nie zrobili wpłaty rozumiem że się rozmyślili. W tej sytuacji po zakończeniu wysyłki zamówionych i opłaconych sztuk, dam znać na forum ile jeszcze ew. zostało dla zainteresowanych którzy się nie zapisywali.
Pozdrawiam, Gierwi
To ja mam pytanie do Jakuba gdzie będzie można odebrać kalendarz jak nie na Browarze - pewnie będę na desce?
Czekam z niecierpliwoscia na kalendarz :)
Czekaj, czekaj!
Mam prośbę do Adriana Matrackiego żeby się do mnie odezwał. Należy mu się parę sztuk kalendarzy jako autorowi zdjęć, a nie odpowiada na PW ani nie pojawia się na forum. Może któryś z Was ma z nim kontakt? Jeśli tak to proszę go powiadomić że usiłuję wysłać mu kalendarze, ale nie wiem na jaki adres.
Dzięki, Ostrów już mam ogarnięty.
Pozdrawiam, Gierwi
Dzisiaj dzwonił do mnie BarteQ, że dostał już kalendarze jednak tylko swoje 2szt. Moje 4ry, które miały iść w tej samej paczce nie dotarły :( Pomyłka Gierwi czy jednak oddzielnie wysyłałeś ?
Raczek musiałem wysłać osobno, bo nie chciały wejść w kopertę.
BarteQ chociaż zadowolony?
Dziś o 19.28 wysłałem ostatnią partię do Warszawy (i właśnie dostałem SMSa od Jakuba z potwierdzeniem odbioru przesyłki), a także do Mg84 i autora zdjęć Adriana Matrackiego. Mam nadzieję że się spodobają.
Pozdrawiam, Gierwi
P.S. Koledzy którzy są na liście: Pomian, Radzik i Tegma i nie wpłacili pieniędzy, niech się deklarują bo są chętne osoby na ich egzemplarze.
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarz www.supermoto.pl 2011
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 74 zapytań