316

Odp: Kalendarz www.supermoto.pl 2011

Kuba rzucił dobre haslo to niech pociagnie sprawe,
niech zarzuci nowy temat na forum zeby dograć szczegóły i ustawimy sie w dogodnym dla wszystkich terminie i miejscu

Jestem za !

317

Wg. mnie to jest Was 2 we Wrocławiu. Jeśli to nie problem, wyślę na Twój adres. Co ty na to?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

318

Założyłem osobny wątek o piwnym spotkaniu ([url]http://forum.supermoto.pl/post39001.html[/url]).

jakubek

319

ja już napisałem koledze Bart03, że mi to obojętne i żeby decydował ;)

320

tabul napisał/a:

ja już napisałem koledze Bart03, że mi to obojętne i żeby decydował ;)

Idą do Ciebie!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

321

oki, dzięki wielkie; )

322

Wielkie dzięki Gierwi i za kalendarz (świetny) i za gratis :D,prv odczytałem dopiero dzisiaj. Idealnie trafiłeś w 45 minut gdy byłem na ostatniej lekcji po drugiej stronie ulicy,ale może będzie kiedyś okazja uścisnąć rękę moderatora  :P

Była Husqa WSM 50.
Powrót w 2015...

323

Cieszę się że się podoba. Pozdrawiam

324

Kalendarze w większości wysłane. Dogaduję tylko jeszcze z Jakubem sposób dostarczenia paczki do Warszawy. Przesyłki zostały nadane w dużych kopertach bąbelkowych, więc mam nadzieje że dotrą do adresatów w idealnym stanie w ciągu trzech dni (tak powiedziała panienka z okienka). Ze względu na rozmiar przesyłki raczej dostaniecie awizo o dotarciu przesyłki do waszego Urzędu Pocztowego, ale to chyba lepiej niż próba wbijania koperty z kalendarzem w rozmiarze A3 do skrzynki na listy.
Koledzy, którzy się zapisywali na kalendarz i nie zrobili wpłaty rozumiem że się rozmyślili. W tej sytuacji po zakończeniu wysyłki zamówionych i opłaconych sztuk, dam znać na forum ile jeszcze ew. zostało dla zainteresowanych którzy się nie zapisywali.
Pozdrawiam, Gierwi

325 Ostatnio edytowany przez rafax (2010-12-08 23:02:04)

To ja mam pytanie do Jakuba gdzie będzie można odebrać kalendarz jak nie na Browarze - pewnie będę na desce?

326

Czekam z niecierpliwoscia na kalendarz :)

Black RiDeR

327

Czekaj, czekaj!
Mam prośbę do Adriana Matrackiego żeby się do mnie odezwał. Należy mu się parę sztuk kalendarzy jako autorowi zdjęć, a nie odpowiada na PW ani nie pojawia się na forum. Może któryś z Was ma z nim kontakt? Jeśli tak to proszę go powiadomić że usiłuję wysłać mu kalendarze, ale nie wiem na jaki adres.

328

gierwi napisał/a:

Dzięki, Ostrów już mam ogarnięty.
Pozdrawiam, Gierwi

Dzisiaj dzwonił do mnie BarteQ, że dostał już kalendarze jednak tylko swoje 2szt. Moje 4ry, które miały iść w tej samej paczce nie dotarły :( Pomyłka Gierwi czy jednak oddzielnie wysyłałeś ?

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

329

Raczek musiałem wysłać osobno, bo nie chciały wejść w kopertę.
BarteQ chociaż zadowolony?

330

Dziś o 19.28 wysłałem ostatnią partię do Warszawy (i właśnie dostałem SMSa od Jakuba z potwierdzeniem odbioru przesyłki), a także do Mg84 i autora zdjęć Adriana Matrackiego. Mam nadzieję że się spodobają.
Pozdrawiam, Gierwi
P.S. Koledzy którzy są na liście: Pomian, Radzik i Tegma i nie wpłacili pieniędzy, niech się deklarują bo są chętne osoby na ich egzemplarze.