2,701

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

zdaniu13 napisał/a:

Parę roboczogodzin + jakieś  2 kraty dobrego browara :D

w pracy będę robił wiec browar odpada. Z drugiej strony od piwa sie głowa kiwa jak to mawiał mój dziadek, wiec ciężko byłoby ftrafić w otwora gwintowanego srubą nakręcaną przy kiwaniu głowy, hehe
A CO Z PRZEPISAMI BHP!!!!

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

2,702

Troche sie pochwalimy, ze my dzisiaj latali z RacingSzwinią (#52) po sniegu.
A czemu w tym watku, ano dlatego ze my latali prawie po centrum Warszawy :) wszak przy Jerozolimskich.

A jak sie lata bez kolcy kolców po sniegu? Ano tak jak w linku.

[url]http://picasaweb.google.com/darekrosik/Leroy_2010_XII?feat=directlink#[/url]

http://lh4.ggpht.com/_BnVGcWLTDK8/TQNGocTzwEI/AAAAAAAAEhg/JO30d8GKtoY/s800/IMG_5609a.jpg

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

2,703

Fajnie sie ogląda zdjecie przy ciepłej herbacie . Ja bym sie nie wybrał w taką pogode , za bardzo zmarźnięty jestem  :P

motoslide.com

2,704 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2010-12-11 18:25:05)

No pięknie pięknie Crazy pamiętam w zeszłym roku również dawaliście ze Szwinią  :D  wtedy na kolcach. pamiętam zdjęcia tak jakby to było wczoraj  :) leci ten czas.

P.s. Bartek gadasz jakbyś to Ty miał pod 40 a my po 19 lat  :D na starość się wygrzejesz... termofor na jaja i wnuczki będziesz bawił opowiadaniami... jaki to wasz dziadek był kozak. Co za pokolenie ? Ale fakt po co się odmrażać jak to wszystko jest na wyciągnięcie ręki na... You Tube ;)  ;)  ;)  :D  :lol:

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

2,705

Masz racje , ale dla mnie zima to porażka , urodziłem sie w złej strefie klimatycznej .
Nie przepadam za sportami zimowymi lubie laatoo :P
Jeszcze sniegu dowaliło hahah moje letnie opony sie dwarazy wiecej napracują :D

motoslide.com

2,706

Czytaj wyżej  :D

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

2,707 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2010-12-11 18:38:01)

No pewnie po co się męczyć obejrze sobie filmy jak zapieprzają w sniegu powiem fajnie fajnie , a sam wbije sie pod koc   :lol:

motoslide.com

2,708

Crazy_Russian napisał/a:

Troche sie pochwalimy, ze my dzisiaj latali z RacingSzwinią (#52) po sniegu.
A czemu w tym watku, ano dlatego ze my latali prawie po centrum Warszawy :) wszak przy Jerozolimskich.

A jak sie lata bez kolcy kolców po sniegu? Ano tak jak w linku.

[url]http://picasaweb.google.com/darekrosik/Leroy_2010_XII?feat=directlink#[/url]

http://lh4.ggpht.com/_BnVGcWLTDK8/TQNGocTzwEI/AAAAAAAAEhg/JO30d8GKtoY/s800/IMG_5609a.jpg

nie znoszę Was ;] a tak na prawdę to patrze z zazdrością na posiadane koła mx ;> gdyby nie to też bym wyskoczył na leroya hehe jaa ostatnio sie wybralem na moich szosowych gumach przy bloku coby sprawdzić nowy gaźnik ;] ale nie dało się bo tylko ciągle sie uślizgiwał tył

2,709

a ja zazdroszcze takiego latanka:) pozdro

Black RiDeR

2,710 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2010-12-12 14:56:24)

To jak, ktoś chętny na mały terror ? Asfalt jest mokry a główne trasy przejezdne ? Do tego 3 stopnie na plusie czego chcieć więcej  :D
Najwyżej do czarnego przepcham  ;)

Jest ktoś z jajami ?  :D  ee forumowi krzykacze, jest ktoś chętny ?

2,711 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2010-12-12 15:17:34)

Dobrze , że ja nie jestem z wawy  :P bo bym musiał sie tłumaczyć , ze mnie coś chce
rozłozyć ( i nie jest to dziewczyna)
Przeje*ane macie z Sebą  :D

motoslide.com

2,712

Eee wychodzę sam :| 

Te cipki dopiero w marcu tu zajrzą, no chyba że wcześniej z komentarzem w temacie "różne filmiki" Tam się obecnie chowają twardziele :cool:  nie miałem akurat Ciebie Bartek na myśli hehe ;)

2,713

No lataj lataj bo mrozy idą znowu

motoslide.com

2,714

Rzecz w tym że nie odzywam się w tym temacie by wszystkim pokazać że mam jaja  :|  ja naprawdę strasznie nie lubię latać sam  :(  hm...
Jak się boicie mam zaprzyjaźnionego agenta od ubezpieczeń zdrowotnych :D Naprawdę wysokie wypłaty  :)
Mam jeszcze limit 30 tysięcy na ten rok na połamane kończyny  ;)

2,715

w sam raz na 690

motoslide.com