Odp: Kalendarz www.supermoto.pl 2011
Kalendarze już są:
Wszelkie szczegóły na priv albo odbiór na browarze supermotowym ;-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarz www.supermoto.pl 2011
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kalendarze już są:
Wszelkie szczegóły na priv albo odbiór na browarze supermotowym ;-)
Kalendarz przyszedł przed chwilką :) Wszystko w porządku tylko nasza kochana poczta lekko pogniotła pierwszą stronę i ten ''drucik'' :/... ale chwila regeneracji i wszystko OK :D
Wielkie dzięki Gierwi :)
Trochę się obawiałem właśnie o transport. mam nadzieję że "obrażenia" były niezbyt poważne. Przepraszam za kłopoty ze strony poczty, ale nie było innego sposobu żeby nie podnosić kosztów całości.
Następnym razem będzie trzeba zorganizować Ogólnopolski Browar Supermotocyklowy połączony z rozdawnictwem kalendarzy.
Następnym razem będzie trzeba zorganizować Ogólnopolski Browar Supermotocyklowy połączony z rozdawnictwem kalendarzy.
Tak też sądzę ;-)
k-ce oko miasta :D alko dobre , muza dobra a i czikas nie brakuje :D
Doszedł i mój :D Dzięki !
Fajnie by było jakby się rozwiązała sprawa z osobami które się jednak rozmyśliły/zapomniały. Gdyż jestem chętny na taki kalendarzyk.
Ewentualnie czy byłaby możliwość "wyprodukowania" (:D) większej ilości sztuk?
Czekam do końca tygodnia i dam znak w tym temacie.
Dorobienie jest możliwe, ale cena będzie wyższa z uwagi na ilość sztuk. Poza tym są do nabycia u sponsora, co do ceny to proszę z Mcienkim z naszego forum. Myślę jednak że skoro do tej pory się koledzy nie zdecydowali, to w niedzielę będę miał jeszcze te 4 sztuki po cenie forumowej dla forumowiczów.
Gierwi , do Skierniewic wysyłałeś już ?
Wszystkie już zostały wysłane.
Gierwi spisałeś się na medal. Kalendarz doszedł. Wykonanie bardzo dobre. Nawet poczta dość delikatnie się z nim obniosła. Dzięki wielkie.
Gierwi wielkie dzieki, kalendarz dzisiaj przyszedl, wszystko wporzo :) I oczywiscie jest za przyszlorocznym rozdaniem kalendarzy przy piwie:) pozdro
Do Bydgoszczy doszły, też lekko przygnieciona pierwsza strona, ale ogólnie super.
Wielkie dzięki Gierwi
Do innych miast już doszły, rozumiem że wysłane zostały jednocześnie do wszystkich, bo w sumie czemu by nie ??
Pozdrawiam
Do mnie jeszcze nie , ale to zadupie jest tu supermoto dupami zieją :D
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarz www.supermoto.pl 2011
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 78 zapytań