Odp: Siemanko!
siema
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Siemanko!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
siema
Niech tylko znikną śniegi i cieplej sie zrobi :)
Ok, ale to zgadamy się bliżej sezonu :)
Eh wy piraci drogowi ;) Ja tam na mojej 125 miałbym raczej marne szanse uciec. No chyba, że w las.
Poza tym zależy jeszcze przed czym się ucieka ;) Jak oznakowany radiowóz to szanse gwałtownie rosną i im jest bardzo łatwo uciec. Gorzej jak gonią tajniaki policyjną vectrą. Przed takim to masz szanse w sumie tylko w mieście, lasach, polach. Silniki mają dłubnięte na 350 KM więc proste drogi i autostrady odpadają. Chociaż nie tacy próbowali haha ;D
Siema :)
witam, witam ;]
Cześć
Eh wy piraci drogowi ;) Ja tam na mojej 125 miałbym raczej marne szanse uciec. No chyba, że w las.
Poza tym zależy jeszcze przed czym się ucieka ;) Jak oznakowany radiowóz to szanse gwałtownie rosną i im jest bardzo łatwo uciec. Gorzej jak gonią tajniaki policyjną vectrą. Przed takim to masz szanse w sumie tylko w mieście, lasach, polach. Silniki mają dłubnięte na 350 KM więc proste drogi i autostrady odpadają. Chociaż nie tacy próbowali haha ;D
Ja już przed Dukato i stilo uciakalem :P tylko raz mnie u mnie zatrzymali jak postawiłem przed nimi na koło i nie wiedziałem że to psy właśnie vectrą siedzą mi na dupie no i już było za blisko :P
A tak w ogóle powitać kolegę
u mnie sporo osób lata bez prawka i też dużo bez papierów na motorek bo jak kupują na handel z obcego kraju to się nie opłaca rejestrować i się nic nie dzieję ;] ale podejrzewam że to do czasu tylko ;]
siemanko
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Siemanko!
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 63 zapytań