Temat: Odbiło mi na stare lata:)
Na początek z racji, że jestem tu nowy Witam szanownych forumowiczów!
Otóż napiszę o co mi biega: Postanowiłem dokończyć coś co zacząłem przed 15 laty i nie skończyłem - czyli prawko Kat A:)
Mając 16 wiosen zrobiłem kurs ale byłem zmuszony pozbyć się sprzęta (MZ 150) i tego prawka nie zrobiłem.
Teraz na starość (33 wiosny) mi odbiło i nadrabiam zaległości:)
Panowie - potrzebuję SM do śmigania po mieście. Nie mam za dużo hajsu do wydania - myślę, że 10 k powinienem przeznaczyć (i tak stara będzie kwiczeć). Marzę o motocyklu przy którym nie musiał bym zbyt wiele dłubać bo nie mam do tego ręki. Moje doświadczenie z motocyklami nie jest najgorsze tyle, że minęło jakieś 16 lat od rozłąki z dwoma kółkami (najpierw motorynka, potem simson, następnie jako 15 latek MZ 150, 3 miesięczna przygoda ze speedway'em i to wszystko). W sumie kiedyś śmigałem nieźle:) Mam nadzieję, że tego się nie zapomina:)
Napiszcie czym mógłbym się zainteresować i co ewentualnie byłoby jak najmniej uciążliwe dla laika jeżeli chodzi o mechanikę. Chciałbym lać, wymieniać płyny i śmigać - nie wiem tylko czy w SM to możliwe. Moja waga to jakieś 92 kg jeśli ma to znaczenie:)
Wiem, że podobnych pytań były setki (przeczytałem wszystkie) ale nie znalazłem odpowiedzi na niektóre z nurtujących mnie pytań.
Z góry dziękuję i pozdrawiam!!