Odp: w co się ubrać na supermoto?
Marcel nie ma w Polsce dystrybutora. Jak ktoś chce to mogę sprowadzić te ciuchy na zamówienie ;)
ps. nie jestem sklepem poprostu byłem u niego na treningach
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » w co się ubrać na supermoto?
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Marcel nie ma w Polsce dystrybutora. Jak ktoś chce to mogę sprowadzić te ciuchy na zamówienie ;)
No wiesz, ciuchy generalnie to każdy może sobie sprowadzić samemu, choć czytałem że przymiarka jest konieczna ze względu na dość krótkie rękawy.
Ale może napiszesz coś żeby zachęcić/zniechęcić do treningów w supermotoschool.nl ?
hajs trzeba mieć bo to jest bardzo drogie, przynajmniej dla mnie było bardzo drogie. Tylko że ja byłem na torze w hiszpani. Zresztą jak tam byłem to wrzuciłem filmik na forum.
odjechany kask :lol:
hajs trzeba mieć bo to jest bardzo drogie, przynajmniej dla mnie było bardzo drogie. Tylko że ja byłem na torze w hiszpani. Zresztą jak tam byłem to wrzuciłem filmik na forum.
Myślałem że byłeś na tym jednodniowym w Holandii.
no i okazja zdecydowała, że Vanucci Art XI . MVD nigdzie nie można dostać do przymiarki na własnym dupsku :( może jako następna skóra...
Jak na razie jestem bardzo zadowolony, fajne kombi. Dużo ochraniaczy, odpinana podpinka i skóra całkiem dobrej jakości.
w sam raz do odśnieżania :P
Raczek jakie koszty za Vanucci Art XI??
Jakie polecacie kurtki tak do 500 - 600 zl. Skóra albo tekstylna :P
Ja w sumie mogę mieć do sprzedania kombi hein gericke pro sport tribal, czarno-szary, jednoczęściowy. Kupiłem nowy, miałem raz na sobie, trochę mi wisi na dupie... Nie ma żadnych śladów użytkowania. Kombi na kogoś o wzroście około 180 i wadze 80kg. Ja ważę 66 stąd luzy w zadniej części ;) Chcę za niego 1kpln.
psatp miałes te szmatki w rece ? gacie to je skóra czy szmata ? góra to samo szmata czy skóra, bo szukam czegos na zmiane z kombikiem PSI który wiadomo niezniszczalny jest i nie chce pakowac $$ w jaksi syf który sie rozpadnie po jednym przyziemieniu
Raczek jakie koszty za Vanucci Art XI??
ja tego wyrwałem prawie nówkę sztukę z slajderami za 850zł :D
prawie nówkę, bo zszedł z niego tribal, który powinien być na klatce. Ale podobno z wszystkich odchodził...
KotiDRZ napisał/a:Raczek jakie koszty za Vanucci Art XI??
ja tego wyrwałem prawie nówkę sztukę z slajderami za 850zł :D
prawie nówkę, bo zszedł z niego tribal, który powinien być na klatce. Ale podobno z wszystkich odchodził...
Właśnie patrzyłem na ''jebaju'' i wpisałem ten model tylko taki tribal tam był i mówię , nie to nie ten :lol:
tak tak :P
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1291555845[/url]
tutaj widać jeszcze kawałek tęgo "mięsiwa" :P
PANOWIE CZYM CZYŚCICIE KOMBINEZON?? Konkretne nazwy środków i gdzie można dostać.
Oczywiście coś odpowiedniego dla skóry a nie spray do czyszczenia silnika ;)
Pozdrawiam
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » w co się ubrać na supermoto?
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 70 zapytań