166

Odp: w co się ubrać na supermoto?

Marcel nie ma w Polsce dystrybutora. Jak ktoś chce to mogę sprowadzić te ciuchy na zamówienie ;)

ps. nie jestem sklepem poprostu byłem u niego na treningach

www.propitbike.pl

167

psatp napisał/a:

ps. nie jestem sklepem poprostu byłem u niego na treningach

No wiesz, ciuchy generalnie to każdy może sobie sprowadzić samemu, choć czytałem że przymiarka jest konieczna ze względu na dość krótkie rękawy.
Ale może napiszesz coś żeby zachęcić/zniechęcić do treningów w supermotoschool.nl ?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

168

hajs trzeba mieć bo to jest bardzo drogie, przynajmniej dla mnie było bardzo drogie. Tylko że ja byłem na torze w hiszpani. Zresztą jak tam byłem to wrzuciłem filmik na forum.

www.propitbike.pl

169

odjechany kask  :lol:

170

psatp napisał/a:

hajs trzeba mieć bo to jest bardzo drogie, przynajmniej dla mnie było bardzo drogie. Tylko że ja byłem na torze w hiszpani. Zresztą jak tam byłem to wrzuciłem filmik na forum.

Myślałem że byłeś na tym jednodniowym w Holandii.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

171

no i okazja zdecydowała, że Vanucci Art XI . MVD nigdzie nie można dostać do przymiarki na własnym dupsku :( może jako następna skóra...
Jak na razie jestem bardzo zadowolony, fajne kombi. Dużo ochraniaczy, odpinana podpinka i skóra całkiem dobrej jakości.
http://img29.imageshack.us/img29/4289/02122010246.jpg

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

172 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2010-12-02 15:53:45)

w sam raz do odśnieżania :P

motoslide.com

173

Raczek jakie koszty za Vanucci Art XI??

Black RiDeR

174

Jakie polecacie kurtki tak do 500 - 600 zl. Skóra albo tekstylna  :P

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

175

Ja w sumie mogę mieć do sprzedania kombi hein gericke pro sport tribal, czarno-szary, jednoczęściowy. Kupiłem nowy, miałem raz na sobie, trochę mi wisi na dupie... Nie ma żadnych śladów użytkowania. Kombi na kogoś o wzroście około 180 i wadze 80kg. Ja ważę 66 stąd luzy w zadniej części ;) Chcę za niego 1kpln.

176

psatp miałes te szmatki w rece ? gacie to je  skóra czy szmata ? góra to samo szmata czy skóra, bo szukam czegos na zmiane z kombikiem PSI który wiadomo niezniszczalny jest i nie chce pakowac $$ w jaksi syf który sie rozpadnie po jednym przyziemieniu

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

177

KotiDRZ napisał/a:

ja tego wyrwałem prawie nówkę sztukę z slajderami za 850zł  :D
prawie nówkę, bo zszedł z niego tribal, który powinien być na klatce. Ale podobno z wszystkich odchodził...

178

Raczek napisał/a:
KotiDRZ napisał/a:

ja tego wyrwałem prawie nówkę sztukę z slajderami za 850zł  :D
prawie nówkę, bo zszedł z niego tribal, który powinien być na klatce. Ale podobno z wszystkich odchodził...

Właśnie patrzyłem na ''jebaju'' i wpisałem ten model tylko taki tribal tam był i mówię , nie to nie ten  :lol:

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

179

tak tak :P
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1291555845[/url]
tutaj widać jeszcze kawałek tęgo "mięsiwa" :P

180

PANOWIE CZYM CZYŚCICIE KOMBINEZON?? Konkretne nazwy środków i gdzie można dostać.
Oczywiście coś odpowiedniego dla skóry a nie spray do czyszczenia silnika ;)

Pozdrawiam

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88