Temat: SM Terror - Podkarpacie
Jak w temacie, gdzie można coś poszaleć na supermoto w podkarpaciu?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie, gdzie można coś poszaleć na supermoto w podkarpaciu?
Skąd jesteś ? Tor Biłgoraj, Tarnów...? Niedaleko Lublin
No spoko ale ja niedawno SM kupiłem i nie miałem okazji sprawdzić się na torze jeszcze, no i nie mam z kim latać... bo jak narazie z tego co wiem sam Rzeszów terroryzuje:D
No ja tez sobie chwale zakup SM ... :) Postaram się przyjechać do Tarnowa pokaleczyć na torze trochę :D Bo mój poziom odstaje pewnie od reszty ...
mowa o tym torze?
[url]http://gokarty-tarnow.pl/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=40[/url]
jak to ten,to rezerwujecie cały tor, czy są jakieś godziny dla sm i ile to kosztuje?
Nie martw się ja też dopiero zaczynam,więc nie jesteś sam:D Nie pożałujesz kupna SUPERMOTO :) Świetna zabawa :)
Fajnie że powstał taki temat :d może kiedyś się umówimy na jakiś terror np Rzeszowa ?? :o
Ja z Dębicy jestem, także do Tarnowa daleko nie mam, tylko nie wiem czy 50 to wogule jest dla mnie sens jechac, troche za mało mocy ,ale może poszaleć by wartało?
Nawet nie wiedzialem ze mozna na tym torze kartingowym wskoczyc na SMce.
Rzeszów, żyjecie? Jezdzicie?
wreszcie temat podkarpackie. Kto z okolic ropczyc?
to jakas ustawka w RZ ;)
kiedy gdzie o ktorej i z kim... :D nie ma problemu, chodzby dzisiaj :)
Dzisiaj to ja ide na moto za pol godziny, pozniej moze byc ciezko z czasem. Sam mieszkam w Rz od miesiąca, wiec za bardzo nie znam ludzi i szukam.
jak nie dzisiaj to może następny weekend, bo przez tydzień to ja nie ma szans:( ogarniaj ekipe :D widziałem kilka osób na forum, że z rzeszowa:)
Nastepny weekend, jak najbardziej. Mam ziomka spod Rzeszowa z ktorym latam, moze ktos sie do tego czasu odezwie w temacie.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 64 zapytań