2,626

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Bo myslałem, że parking będzie pusty o tej porze ;) ale niestety nie. Pojezdzilem chwile i czuje się spełniony :P

LC4 Supermoto - hurtownia frajdy i problemów technicznych

2,627

siema chlopaki !!! sorki ze mnie nie bylo tyle czasu,ale musialem ogarnac kilka spraw  :mad:

2,628

stary gdzie ty byłes czałe wakacje? :)

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

2,629

w wakacje to jezdzilem z wami :D  a teraz pizga :(

2,630

E tam, niedziela i poniedziałek były oporowe pod względem pogody ;)

2,631

noooo muszę się pochwalić dzisiaj mi wyszła tak piękna guma że jeszcze mam banana na twarzy.
Oczywiście spod świateł tylko na jedynce ale grubo ponad 50m i nie przyspieszając  :D
Ale to zajebiste uczucie jeżeli wy czujecie to samo co ja gdy robicie długie gumy to wam zazdroszczę na maxa.
Jednym zdaniem to bym ujął tak:
Latanie na gumie jest lepsze niż sex w gumie  :D
Oczywiście zaraz chciałem więcej ale już mi nie chciało wyjść i zauważyłem że im bardziej się skupiam, koncentruję to tym gorzej mi wychodzi. Najlepsze mi wychodzą właśnie takie ze świateł, czyli stoję na czerwonym w ogóle nie myśląc by gumować i gdy zapala się zielone, maneta i guma.
ale jestem zajarany, szkoda że sezon się powoli kończy JA CHCĘ WIĘCEJ

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

2,632

Haha! No i bardzo dobrze ;) Mnie za to wychodzą gumy tylko na miejscówkach, w mieście słabo. I też ciągne tylko gazem starajac sie nie przyspieszac.

2,633

supermoto to teraz tylko drugi bieg i 100m zrobisz :)

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

2,634

Tak tylko ja nie opadłem dlatego, że mi się bieg skończył, tylko zaczęły mnie doganiać samochody.
Żeby zapinać kolejne biegi to wydaje mi się że mi jeszcze dużo brakuje a nawet gdy nauczę się latać na jedynce bez końca, to pewnie i tak będę się bał śmigać z większą prędkością, może to przyjdzie z czasem.

2,635

Ładuj z drugiego biegu. Pamietaj: dużo gazu i sprzęgło od razu! ;)

2,636

dwojka zapieta, sprzeglo i dajesz, potem tylko biegi w gore:)

Black RiDeR

2,637

Tylko żeby nie za mocno z tym gazem :D :P

Kawasaki Klx 650 c :D

2,638

najwyzej sie nakryjesz:) jak sie nie wyjebiesz to sie nie nauczysz:) Ja poswiecilem sie juz 2 razy nakryciem, jak stawialem pierwsze kroki na gumie, ale za to jaki fun jest jak juz wychodza dlugie odcinki przejazdu na jednym kole. Tylko moja technika jest technika ze sprzegla, z gazu nie probowalem;)

Black RiDeR

2,639

no w tym rzecz że chciałbym się nauczyć i nie wyjebać, podobno są tacy którym się to udaje

2,640

heheh to tak jak ja :P

motoslide.com