Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Bo myslałem, że parking będzie pusty o tej porze ;) ale niestety nie. Pojezdzilem chwile i czuje się spełniony :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 174 175 176 177 178 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bo myslałem, że parking będzie pusty o tej porze ;) ale niestety nie. Pojezdzilem chwile i czuje się spełniony :P
siema chlopaki !!! sorki ze mnie nie bylo tyle czasu,ale musialem ogarnac kilka spraw :mad:
stary gdzie ty byłes czałe wakacje? :)
w wakacje to jezdzilem z wami :D a teraz pizga :(
E tam, niedziela i poniedziałek były oporowe pod względem pogody ;)
noooo muszę się pochwalić dzisiaj mi wyszła tak piękna guma że jeszcze mam banana na twarzy.
Oczywiście spod świateł tylko na jedynce ale grubo ponad 50m i nie przyspieszając :D
Ale to zajebiste uczucie jeżeli wy czujecie to samo co ja gdy robicie długie gumy to wam zazdroszczę na maxa.
Jednym zdaniem to bym ujął tak:
Latanie na gumie jest lepsze niż sex w gumie :D
Oczywiście zaraz chciałem więcej ale już mi nie chciało wyjść i zauważyłem że im bardziej się skupiam, koncentruję to tym gorzej mi wychodzi. Najlepsze mi wychodzą właśnie takie ze świateł, czyli stoję na czerwonym w ogóle nie myśląc by gumować i gdy zapala się zielone, maneta i guma.
ale jestem zajarany, szkoda że sezon się powoli kończy JA CHCĘ WIĘCEJ
Haha! No i bardzo dobrze ;) Mnie za to wychodzą gumy tylko na miejscówkach, w mieście słabo. I też ciągne tylko gazem starajac sie nie przyspieszac.
supermoto to teraz tylko drugi bieg i 100m zrobisz :)
Tak tylko ja nie opadłem dlatego, że mi się bieg skończył, tylko zaczęły mnie doganiać samochody.
Żeby zapinać kolejne biegi to wydaje mi się że mi jeszcze dużo brakuje a nawet gdy nauczę się latać na jedynce bez końca, to pewnie i tak będę się bał śmigać z większą prędkością, może to przyjdzie z czasem.
Ładuj z drugiego biegu. Pamietaj: dużo gazu i sprzęgło od razu! ;)
dwojka zapieta, sprzeglo i dajesz, potem tylko biegi w gore:)
Tylko żeby nie za mocno z tym gazem :D :P
najwyzej sie nakryjesz:) jak sie nie wyjebiesz to sie nie nauczysz:) Ja poswiecilem sie juz 2 razy nakryciem, jak stawialem pierwsze kroki na gumie, ale za to jaki fun jest jak juz wychodza dlugie odcinki przejazdu na jednym kole. Tylko moja technika jest technika ze sprzegla, z gazu nie probowalem;)
no w tym rzecz że chciałbym się nauczyć i nie wyjebać, podobno są tacy którym się to udaje
heheh to tak jak ja :P
Strony Poprzednia 1 … 174 175 176 177 178 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.109 sekund, wykonano 44 zapytań