Odp: mody w drz
a ja mam starą drke :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » mody w drz
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a ja mam 05 rok od pieciu sezonow i wcale nie narzekam! :) moc mozna zrobic zawsze
Wiemy Bartek że masz DRke :D wiemy tez że nie jesteś fanatykiem i nie twierdzisz że DRka i nic więcej.
Tak jak ja nie twierdze że CRFa i nic więcej...
Wiem tez że w pasie samobójcy nie pójdziesz na zlot DRZety :D By światu pokazać że tylko DRka się liczy :D
Drz jest ok , ale jest strasznie mała ! Siedziałem na takiej w Sochaczewie i czułem sie na niej jak Shrek na Ośle .
W głowie mam motocykle takie jak xr650r cfr450 husqvarna570 ktm525 i ... tadam tadam tadam 690smc , ale do niego jest mi dalej niż blizej :P
Panowie easy, ja zaczalem ten temat bo mi sie drz wizualnie bardzo podoba a ze zobaczylem ze ma troche za mało kucy w stosunku do tego co mialem i z tad sie narodzil pomysl ewentualnych modyfikacji. Wychodzi na to ze jednak bedzie to dla mnie za drogie i nie jestem takim fanem drz zeby robic to dla samej zajawki. Pewnie tacy sa i tez fajnie bo nie zawsze chodzi o kase i zwrot. Ja natomiast szukam fajnego mocnego i lekkiego SM do smigania. Jak bede musial zmieniac olej raz w miesiacu - luzik. Jak mi bedzie palic wiecej niz standard tez spoko, byle nie popadlo w takie extremum ze co miesiac rozbierac trzeba silnik i robic generalke. Ja w sezonie tak srednio robie 1500-2000km miesiecznie.
Takze fajen sa opcje jak
Husqa 510
690 SMC
530 EXC tez w sumie fajne tylko trzeba doliczyc drugie kolka do SM
DRZ odpada bo aby dociagnac do tych 60hp trzeba by miec drke - okolo 10K + 25K na sam silnik. a ja raczej celuje w okolice 20K moze pare tysi wiecej.
Spoko. spoko Krzemień wszyscy tu lubimy konstruktywną dyskusje... raz na jakiś czas trza se dać po mordzie, tym bardziej w słusznej sprawie dla obrony idei. :D
By nie pomyśleli że tu geje siedzą... witamy kolegę, ależ proszę , dziękuje... ;) ;)
witamy kolegę, ależ proszę , dziękuje...
... nie ma za co, kolega niech koło mnie siądzie bedzie sympatycznie :D :lol:
:D :D :D Bartek nawet w tak poważnym temacie nie potrafisz okazać należnego szacunku :| załamuje ręce nad Tobą ;)
poprawie sie ...
...po trzydziestce
dukeSebo napisał/a:witamy kolegę, ależ proszę , dziękuje...
... nie ma za co, kolega niech koło mnie siądzie bedzie sympatycznie :D :lol:
ty szukasz kolegi czy koleżanki na tą studniówkę? :lol: haha
hehe kurde spoko spoko, tak czy siak fajnie byloby moc dlubac sobie takie rzeczy. Ale wtedy kasy jak miodu trzeba miec zeby nie zalowac - :)
A ja poprawię się po... ee kogo ja oszukuje :D
ty szukasz kolegi czy koleżanki na tą studniówkę? :lol: haha
Szukam kolezanki na długim udzie z mocną głową i fajnymi cyckami .
Teraz po co na długim udzie? Bo nie zamierzam tańczyć z jakims karłem i sie do niej schylac .
Mocna głowa musi być bo jak ja już padnę ktoś musi mnie asekurować .
Fajne cycki yy no a co mają byc ch*jowe
dukeSebo jestem maniakiem DRZ ale nie mam nic przeciwko nowym wyczynowym sprzętom ;)
Gdybym miał jednorazowy strzał około 15tys to miałbym już w garażu pewnie RMZ450 :D
Ja niestety ze względu na swoją mega posturę nie nadaję się na 690 bo bym pewniej z niej spadł to już bym się nie wdrapał :lol:
Ale jakąś RMZ lub CRF przyjąłbym z otwartymi rękoma.
DRZ tuninguję bo lubię tworzyć:)
Krzemień jeżeli twoja DRZ jest za wolna to proponuję zmienić wydech na jakiś markowy ( FMF, Yoshimura, MRD ) oraz założyć FCR39 - koszt około 3000zł różnicę odczujesz i to bardzo.
ale ja nie mam drz - byl to wstepny pomysl na zakup w okolicach lutego, KTM poszedl pod młotek i tak jakos pusto w garazu, z tad rozne pomysly i koncepcje.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » mody w drz
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 77 zapytań