31

Odp: mody w drz

a ja mam starą drke  :P

motoslide.com

32

a ja mam 05 rok od pieciu sezonow i wcale nie narzekam! :) moc mozna zrobic zawsze

Black RiDeR

33

Barteksm napisał/a:

a ja mam starą drke  :P

Wiemy Bartek że masz DRke :D  wiemy tez że nie jesteś fanatykiem i nie twierdzisz że DRka i nic więcej.
Tak jak ja nie twierdze że CRFa i nic więcej...

Wiem tez że w pasie samobójcy nie pójdziesz na zlot DRZety  :D By światu pokazać że tylko DRka się liczy :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

34

Drz jest ok , ale jest strasznie mała ! Siedziałem na takiej w Sochaczewie i czułem sie na niej jak Shrek na Ośle .
W głowie mam motocykle takie jak xr650r cfr450 husqvarna570 ktm525 i ... tadam tadam tadam 690smc , ale do niego jest mi dalej niż blizej  :P

motoslide.com

35

Panowie easy, ja zaczalem ten temat bo mi sie drz wizualnie bardzo podoba a ze zobaczylem ze ma troche za mało kucy w stosunku do tego co mialem i z tad sie narodzil pomysl ewentualnych modyfikacji.  Wychodzi na to ze jednak bedzie to dla mnie za drogie i nie jestem takim fanem drz zeby robic to dla samej zajawki. Pewnie tacy sa i tez fajnie bo nie zawsze chodzi o kase i zwrot. Ja natomiast szukam fajnego mocnego i lekkiego SM do smigania. Jak bede musial zmieniac olej raz w miesiacu - luzik. Jak mi bedzie palic wiecej niz standard tez spoko, byle nie popadlo w takie extremum ze co miesiac rozbierac trzeba silnik i robic generalke. Ja w sezonie tak srednio robie 1500-2000km miesiecznie.
Takze fajen sa opcje jak

Husqa 510
690 SMC
530 EXC tez w sumie fajne tylko trzeba doliczyc drugie kolka do SM
DRZ odpada bo aby dociagnac do tych 60hp trzeba by miec drke - okolo 10K + 25K na sam silnik. a ja raczej celuje w okolice 20K moze pare tysi wiecej.

36

Spoko. spoko Krzemień  wszyscy tu lubimy konstruktywną dyskusje... raz na jakiś czas trza se dać po mordzie, tym bardziej w słusznej sprawie dla obrony idei. :D 
By nie pomyśleli że tu geje siedzą... witamy kolegę, ależ proszę , dziękuje...  ;)  ;)

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

37 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2010-11-08 18:43:27)

dukeSebo napisał/a:

witamy kolegę, ależ proszę , dziękuje...

... nie ma za co, kolega niech koło mnie siądzie bedzie sympatycznie  :D  :lol:

motoslide.com

38

:D  :D  :D Bartek nawet w tak poważnym temacie nie potrafisz okazać należnego szacunku :| załamuje ręce nad Tobą ;)

39

poprawie sie ...

...po trzydziestce

motoslide.com

40

Barteksm napisał/a:
dukeSebo napisał/a:

witamy kolegę, ależ proszę , dziękuje...

... nie ma za co, kolega niech koło mnie siądzie bedzie sympatycznie  :D  :lol:

ty szukasz kolegi czy koleżanki na tą studniówkę?  :lol:  haha

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

41

hehe kurde spoko spoko, tak czy siak fajnie byloby moc dlubac sobie takie rzeczy. Ale wtedy kasy jak miodu trzeba miec zeby nie zalowac -  :)

42

A ja poprawię się po...  ee kogo ja oszukuje  :D

43

Raczek napisał/a:

ty szukasz kolegi czy koleżanki na tą studniówkę?  :lol:  haha

Szukam kolezanki na długim udzie z mocną głową i fajnymi cyckami .
Teraz po co na długim udzie? Bo nie zamierzam tańczyć z jakims karłem i sie do niej schylac .
Mocna głowa musi być bo jak ja już padnę ktoś musi mnie asekurować .
Fajne cycki yy no a co mają byc ch*jowe

motoslide.com

44

dukeSebo jestem maniakiem DRZ ale nie mam nic przeciwko nowym wyczynowym sprzętom ;)
Gdybym miał jednorazowy strzał około 15tys to miałbym już w garażu pewnie RMZ450 :D
Ja niestety ze względu na swoją mega posturę nie nadaję się na 690 bo bym pewniej z niej spadł to już bym się nie wdrapał :lol:
Ale jakąś RMZ lub CRF przyjąłbym z otwartymi rękoma.
DRZ tuninguję bo lubię tworzyć:)

Krzemień
jeżeli twoja DRZ jest za wolna to proponuję zmienić wydech na jakiś markowy ( FMF, Yoshimura, MRD ) oraz założyć FCR39 - koszt około 3000zł różnicę odczujesz i to bardzo.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

45

ale ja nie mam drz - byl to wstepny pomysl na zakup w okolicach lutego, KTM poszedl pod młotek i tak jakos pusto w garazu, z tad rozne pomysly i koncepcje.