Odp: HELLO SM-owcy.
Siemanko : )
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » HELLO SM-owcy.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemanko : )
Siemka
Witaj :)
Widać po drugiej fotce ze piękne okolice tam masz, może latem byśmy cie odwiedzili i pojeździli cały weekend :/
Witam, fajnie taki garaż mieć
ZAPRASZAM.
Moje okolice idealnie nadają się na rozpoczęcia sezonów bądź długi Majowy Weekend. Każdy kto do mnie zawita przeprowadzi się Tu na stałe. Setki krętych górskich tras ale przede wszystkim Bezpiecznych i idealnie gładkich. Nasi Czescy sąsiedzi wiedzą jak ściągnąć Moto-Turystów a Niemcy to wogóle...jeszcze raz Serdecznie Zapraszam. Noclegi i wogóle da się załatwić :cool:
Aha...wstawiam fotkę mojego DUKATI.
Gdyby ktoś był zainteresowany lub znał kogoś kto kocha Nietuzinkowe Motocykle to polecam...749, 2004rok na Termignoni (bajka). :D
ZAPRASZAM.
Moje okolice idealnie nadają się na rozpoczęcia sezonów bądź długi Majowy Weekend. Każdy kto do mnie zawita przeprowadzi się Tu na stałe. Setki krętych górskich tras ale przede wszystkim Bezpiecznych i idealnie gładkich. Nasi Czescy sąsiedzi wiedzą jak ściągnąć Moto-Turystów a Niemcy to wogóle...jeszcze raz Serdecznie Zapraszam. Noclegi i wogóle da się załatwić :cool:
Nooo, ciekawa propozycja! Masz tam jeszcze jakiś tor pod ręką? Można by wtedy zrobić taki kombinowany weekend torowo/szosowy :cool:
Na wakacje wstępnie mam już z kumplami obgadany lot w strone Wrocławia , Sudet wiec Bogatynie też mozna zahaczyć .
Majki46, jak to się mogło stać że przez cały sezon ani razu na trasie się nie minęliśmy?? :o , jaki ten świat duży :D
No torów jest kilka, z reguły kartingowych. Co do wakacji to jak najbardziej zapraszam...na pewno się nie zawiedziecie.
Reaker, ma trasie się na 1000% spotkaliśmy...może tylko nie pogadaliśmy.
No torów jest kilka, z reguły kartingowych.
A po cholerę nam inne :D ?
Ładny pitlane. Podobno pieniądze to nie wszystko :P
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » HELLO SM-owcy.
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 78 zapytań