Odp: Nauka driftingu
Cholera no to szybko pisz maila do Erikssona bo sie chlopak najwyrazniej pomylil :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Nauka driftingu
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cholera no to szybko pisz maila do Erikssona bo sie chlopak najwyrazniej pomylil :D
:| :) :D :lol:
ponizej fotki z dzisiaj z hali Speed Race w Tarnowie
Chłopie miej litość-u niekótrych już zima za oknem-nie kopie się leżacego :P
spoko moze na miekkim cie przyzyczai ze motocykl ucieka dupa a tak napraawde 2 kołami tylko tył mocniej ale co zrobic zaby sie nie wypierdoli i trafic w zakret to zupełnie inaczej trzeba to zrobic na asfalcie a inaczej na miekkim
ćwiczyć ćwiczyć i ćwiczyć tyle w temacie ....
ponizej fotki z dzisiaj z hali Speed Race w Tarnowie i uczyliśmy się sami z Sensoa i jeszcze jedno NIE MAM ANTYHOPPINGU !!!!!
No ladnie, ladnie. Graty. Pozazdroscic :)
w mx na 2t praktycznie każdy zakręt brałem slajdem ale na piachu czy trawie niebyło problemu z tym bo jak wiadomo łatwiej zerwać przyczepność i brak mocy w dolnych partiach obrotów nie był tak odczuwalny. Na asfalcie już miałem z tym problem i brak dołu było czuć ;] dlatego lekko go łamałem i strzał ze sprzęgla ale to różnie wychodziło także niebyło rewelacji ;] a teren do ćwiczeń mam spory bo to opuszczone lotnisko wojskowe z szerokim i długim pasem połączony z innymi pasami alejkami gdzie są fajne winkle ;] nawet kiedyś były organizowane tam zawody sm ;] wracając do tematu to u mnie pierwsze co to chyba wymiana sprzęta na 4t a później obłożyć się poduszkami i próbować ;]
hehe kurna w Lubelskim jest ina strefa czasowa :P 5:22 środek nocy :D chyba , ze do pracy sie zrywałeś to współczucie
W temacie o KTM i husbergu ma post z 4:22 :P
z telefonu się ciężko piszę dlatego taki odstęp czasu ;] niestety robota a może stety bo jako taka kasa wpada a robię przynajmniej to co lubię hehe ;]
Ten filmik jest czadowy
[url]http://www.youtube.com/watch?v=f4t1xW6i2Xs&feature=player_embedded[/url]
zobaczcie co mi wpadlo z related
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Z44jJdSpbm4[/url]
Ten filmik jest czadowy
[url]http://www.youtube.com/watch?v=f4t1xW6i2Xs&feature=player_embedded[/url]
ten typ jest czadowy, ledwie do ziemi dotyka a ogarnia...
No , ale ten kolo z wr robi to tak jak ja czyli takie lipne moim zdaniem bo niby jest to ten slayd , al nie jest on płynny , nie ma własnie tego o czym wczoraj mówili chłopaki kilka postów wczesniej czyli tego mocnego dohamowania przodem . Wczoraj własnie sobie o tym rozmyślałem i rzeczywisci wtedy kiedy mi sie udawało zrobic ten 3 punkt czyli taki płynny slayd z uczuciem płynącego tyłu przesadzałem z prędkoscią i w strachu , że nie zdąże skręcić hamowałe przodem . Dzięki , ze mi to uświadomiliście głównie był to Dragilla :D
a ten chinol czy kto to tylko hamulca tylniego używa jak się dobrze przyjrzeć :p
a ten chinol czy kto to tylko hamulca tylniego używa jak się dobrze przyjrzeć :p
nie nie pod koniec już rozpędza sie i zrzuca 1 czy dwa biegi
.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Nauka driftingu
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 71 zapytań