2,416

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Ktoś chętny? Czy mamy się z Brzozą ubierać ? Dzwoniłem do tej pipy Bicepsa, o 17 ewentualnie polata ;)
Brzoza trzeba kolegów szukać pośród ścigaczy... zmieniaj sprzęta dokup XX... Ci od rana słyszę napierda... aż miło posłuchać.
Gdzie Ci krzykacze?

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

2,417

Bartek dostałeś szlaban od ślubnej? ;)

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

2,418

To gdzie i o ktorej??
ja wcinam i starrtuje jakby co to na kom :)
600209777 :)

2,419

17:30 centrum pod jak zwykle wszyscy sie domyślą gdzie  :lol:

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

2,420

Nie chcę zaśmiecać tematu ale muszę bo jestem strasznie wqrwiony i muszę się wypłakać.
Miałem polatać w sobotę a tu co niespodziewani goście od 10 do wieczora,
no dobra mówię sobie przecież jest jeszcze niedziela.
Śpię sobie smacznie po gościnnej sobocie a tu ku..wa telefon o 7-rano, dzwoni Ojciec ze wczasów że pękła rura i sąsiedzi mówią że już wylewa się na zewnątrz!!!!!, więc zamiast latanka czekała mnie wizyta na basenie wyściełanym dywanami ;).
Wróciłem zje....ny po 17-tej ale że po drodze minąłem fajną pustą traskę to postanowiłem jeszcze chociaż na bajka wyskoczyć i pogumować bo tylko na nim umiem.
Zajefajny kawałek asfaltu wykończony i jeszcze zamknięty (nie wiem jak długo), zajebiste miejsce do nauki gumowania no nie wiem jak z miśkami ale któregoś dnia widziałem jak 3moto gumowały ze 3 godziny i chyba miśki nie wpadły.
Jest to przy trasie toruńskiej vis a vis Japan Motors
http://lh5.ggpht.com/_K0fKiWrv7lI/TKjA9Tx_2bI/AAAAAAAAAIc/hcekJ_VdRzM/s640/Road.jpg
http://lh5.ggpht.com/_K0fKiWrv7lI/TKjA9YOjZ7I/AAAAAAAAAIY/JD72y5uba6Q/Bike.jpg

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

2,421

fajny składak :D ja dopiero z latania wróciłem :)

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

2,422

To i ja nie chcąc zaśmiecać tematu powiem tylko tyle...

Beret!!!! zmień opis na GG z tego żałosnego "022 Street terror!!!" na: "jestem cipką nie latającą z chłopakami z wyznaczoną datą ślubu" 

hehe.Street terror ale chyba tylko w drodze "z" i "do" pracy :D  :D  :D

2,423

Moto czeka na nowy olej, regulacje zaworow i inne pierdy:/
Niestety, puki tego nie ogarne nie moge latac.
A ze z kasa cienko to trzeba czekac i tyle.

2,424

Zapomniałeś wspomnieć o: Naukach przedmałżeńskich... tu Ci mogę pomóc chociaż mam małą wiedzę... :cool:  :cool:
Weź tylko cywilne bez tej całej szopki a starczy |Ci na nowe SMC 690... to Ci dostarczy niezapomnianych wspomnień na długie lata.  ;)  ;)

2,425

kończę pracę za 2h
no i co będzie??

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

2,426

aha, czyli siedzicie w domu/pracy i liżecie się po jajach a później się dziwicie, że Seba tak zapierdala albo Brzoza tak sobie na luziku leci na gumie.
Często jeździ, dużo ćwiczy, a wiec umie.
A wy zamulajcie w domach miedzy cyckami swoich dziewczyn albo w plątaninie kabli od inetrnetu i żelazka. Bylebyście się śmiertelnie nie potknęli na pilocie od TV bo szkoda by było... pilota! :)

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

2,427

HAHA ciśniesz dobrze , ze nie mieszkam w wawie bo musiał bym wyjsc na moto , a wieje pieruński wiatr :P

motoslide.com

2,428

No ch

Brzozrider napisał/a:

aha, czyli siedzicie w domu/pracy i liżecie się po jajach a później się dziwicie, że Seba tak zapierdala albo Brzoza tak sobie na luziku leci na gumie.
Często jeździ, dużo ćwiczy, a wiec umie.
A wy zamulajcie w domach miedzy cyckami swoich dziewczyn albo w plątaninie kabli od inetrnetu i żelazka. Bylebyście się śmiertelnie nie potknęli na pilocie od TV bo szkoda by było... pilota! :)

Cholera nie wiedziałem że mój serdeczny przyjaciel Brzoza tak o mnie ładnie powiedział. No nie wiedziałem...  ;) 
Na jutro wydech będzie gotowy... poćwiczymy stopale  :D  :D

2,429

Heja,
Zapraszam z duzymi kolami w najblizsza sobote tu:

[url]http://www.zwiro.wa.pl/[/url]

2X DRZ + 1X YFZ beda na pewno
Pozdro
q

DRZ400SM + WR250F + PW80

2,430