Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Lepiej się spóźnić niż nie być wcale
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 162 163 164 165 166 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Lepiej się spóźnić niż nie być wcale
Latamy!!! A ty Sebek jak sie będziesz spoźniał po 40min to nikt bracie nie bedzie chciał z Tobą jezdzić :P
P.S Jesteś w rankingu dla spóznialskich zaraz po Oskarze :lol:
W rankingu po Oskarze to mnie cieszy ;)
Ciebie Bartek lubię a Bicepsa z każdą chwilą mniej... jeszcze jedna taka uwaga a opowiem że z chłopakami na Terrorze wymieniasz się naklejkami na motocykl... lub opowiem coś gorszego. :D
Sebek sprzedawaj Duka i kupuj toooo
[url]http://thekneeslider.com/archives/2007/12/09/jesse-rookes-ktm-based-cafe-racer/[/url]
:D :D :D
Znam to znam... właśnie by czymś takim latać nie muszę sprzedawać Duka. To właśnie z niego ta przeróbka ;) ;)
Już mam upatrzonego wymarzonego Cafe :D
Latamy!!! A ty Sebek jak sie będziesz spoźniał po 40min to nikt bracie nie bedzie chciał z Tobą jezdzić :P
P.S Jesteś w rankingu dla spóznialskich zaraz po Oskarze :lol:
Jak nikt nie będzie na mnie czekał... przecież zawsze czekasz tylko Ty i tylko ja przyjeżdżam na ustawki... Nikt więcej Cie nie lubi ;)
Już mam upatrzonego wymarzonego Cafe :D
Już wiem jakiego można to zmontować z Ogara
:D :D :D
Robiłbyś najdłuższe guuuumy :lol:
Znam to znam... właśnie by czymś takim latać nie muszę sprzedawać Duka. To właśnie z niego ta przeróbka ;) ;)
Raczej się mylisz. Mocowanie podnóżków w SD jest zupełnie inne. To raczej przeróbka z SM, SMR a może nawet z ADV.
witam!!! sorki za brak obecnosci na ustawkach ale zmogla mnie choroba i pojechalem w rodzinne strony sie kurowac,mam nadzieje ze jeszcze pogoda dopisze..pozdrawiam :cool:
aż tak spytam kto dziś na żółtej drz wyrwał glebe na rondzie pod parkiem smaku :P
Chyba nie liczysz że przyzna się publicznie na forum ;)
:lol: :D
dziś się dowiem znów będę na jazdach pod parkiem smaku zapytam się instruktora kto to był :p
w ogóle ktoś jeszcze jeździ w-wa ?
Ja dzisiaj mam ochotę i czas pojezdzić i wiem że Danielmik też :)
Strony Poprzednia 1 … 162 163 164 165 166 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.107 sekund, wykonano 43 zapytań