2,446

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Lepiej się spóźnić niż nie być wcale

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

2,447 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2010-10-10 11:38:49)

bico napisał/a:

Latamy!!! A ty Sebek jak sie będziesz spoźniał po 40min to nikt bracie nie bedzie chciał z Tobą jezdzić  :P 

P.S Jesteś w rankingu dla spóznialskich zaraz po Oskarze  :lol:

W rankingu po Oskarze to mnie cieszy  ;)

Ciebie Bartek lubię a Bicepsa z każdą chwilą mniej... jeszcze jedna taka uwaga a opowiem że z chłopakami na Terrorze wymieniasz się naklejkami na motocykl... lub opowiem coś gorszego.  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

2,448

Sebek sprzedawaj Duka i kupuj toooo
[url]http://thekneeslider.com/archives/2007/12/09/jesse-rookes-ktm-based-cafe-racer/[/url]
:D  :D  :D

2,449

Znam to znam... właśnie by czymś takim latać nie muszę sprzedawać Duka. To właśnie z niego ta przeróbka ;)  ;)
Już mam upatrzonego wymarzonego Cafe  :D

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

2,450

bico napisał/a:

Latamy!!! A ty Sebek jak sie będziesz spoźniał po 40min to nikt bracie nie bedzie chciał z Tobą jezdzić  :P 

P.S Jesteś w rankingu dla spóznialskich zaraz po Oskarze  :lol:

Jak nikt nie będzie na mnie czekał... przecież zawsze czekasz tylko Ty i tylko ja przyjeżdżam na ustawki... Nikt więcej Cie nie lubi ;)

2,451

dukeSebo napisał/a:

Już mam upatrzonego wymarzonego Cafe  :D

Już wiem jakiego można to zmontować z Ogara
http://www.caferacer.ca/caferacer_cms/images/stories/caferacer/monomoto_front.jpg
:D  :D  :D

2,452

Robiłbyś najdłuższe guuuumy  :lol:

2,453

dukeSebo napisał/a:

Znam to znam... właśnie by czymś takim latać nie muszę sprzedawać Duka. To właśnie z niego ta przeróbka ;)  ;)

Raczej się mylisz. Mocowanie podnóżków w SD jest zupełnie inne. To raczej przeróbka z SM, SMR a może nawet z ADV.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

2,454

witam!!! sorki za brak obecnosci na ustawkach ale zmogla mnie choroba i pojechalem w rodzinne strony sie kurowac,mam nadzieje ze jeszcze pogoda dopisze..pozdrawiam :cool:

2,455

aż tak spytam kto dziś na żółtej drz  wyrwał glebe na rondzie pod parkiem smaku :P

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

2,456

Chyba nie liczysz że przyzna się publicznie na forum ;)

2,457

:lol: :D

Kawasaki Klx 650 c :D

2,458

dziś się dowiem znów będę na jazdach pod parkiem smaku zapytam się instruktora kto to był :p

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

2,459 Ostatnio edytowany przez figiel (2010-10-16 07:54:33)

w ogóle ktoś jeszcze jeździ w-wa ?

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

2,460

Ja dzisiaj mam ochotę i czas pojezdzić i wiem że Danielmik też :)

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D