Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Godzina 13-14 zakłady ursus, latanie na gumie, stopale, quady, supermoto zajawka:) Zapraszam!!! bedzie grubbo :cool:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 163 164 165 166 167 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Godzina 13-14 zakłady ursus, latanie na gumie, stopale, quady, supermoto zajawka:) Zapraszam!!! bedzie grubbo :cool:
mój tel 606684969, jak ktoś teraz chętny okolice w-wa płd., najprawdopodobniej za konstancinem będę
Przyjade na duke moze Pawła wyciagne ale on sie boji ze klx mu niedojedzie :D
A co tam jakas impreza się dzieje?
Odświeżam temat. Ustawiamy sie na dzisiaj?
chętny sztuk 1
hm... :D chętny sztuk 2... inauguracyjny terror na Cafe Racer ;)
Poprzedni właściciel ten z Krakowa (pozdrawiam) mówił bym się na mim godnie u nas prezentował.
chętny sztuk 3
Ekipa rośnie w siłę i to mi się podoba. Pogoda jest boska. To czekamy na więcej chętnych i może jakoś ok 14-15 sie jakoś ustawimy...
P.S Beret żyjesz jeszcze?
Beret nie lata bo przecież już w maju bierze ślub... masa przygotowań i dylematów... w jakim kolorze serwetki na stół położyć.
Pozdrawiamy Cię pipo Berecie :D
Ja z kolega dołączę jeszcze :]
ja jestem na szkoleniu do 17.00
moto mam pod warszawa...takze najwczesniej to moge na jakas 20..:/
jakby jutro byla pogoda to moge sie skusic:D:D:D
Dla odmiany proponuje spotkanko na pl.konstytucji (duży parking samochodowy na samym środku trudno nie trafić) o godz 14 czekamy max 15min i spadamy nie ma kurde spózniania!
Siemka :D Panowie gdzie was można spotkać na 100% bo już mam dość waszych porad na forum na temat zakupienia supermoto.Ciągle ktoś doradza co innego a ja latam jak pojebany do salonów i macam motocykle tam ale jak sie zapytam o opinie innego Sm to juz jest jazda na maxa ze to szrot itd.Wiec podaje swój nr.tel. 509-721-253 mieszkam na praszce północ może to wam ułatwi kontakt.Dodam ze kiedyś goniłem jakiegoś zapierdalacza na żółtym motocyklu jechał ale mi spierniczył chyba sie wydygał że ja to policja.Więc dzwonic lub pisać eski ja nie gryzę chce tylko pogadać i oblukać wasze zapierdalaczki aby mieć szersze pojęcie co kupić.
Zgarnij ich na tym placu Szakal :D
Strony Poprzednia 1 … 163 164 165 166 167 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 38 zapytań