31 Ostatnio edytowany przez spec85 (2010-10-02 14:32:43)

Odp: jakie sm na ulice

Dokładnie tak jak piszesz ze szlifa sie wyliżesz chyba że tak jka mój kumpel na obidowej(MAŁOPOLSKIE WINKLE) zajebał że głowa mu wbiła sie w barierki przerwało rdzeń['] po tym wyleczyłem się z jazdy na kolanie po mieście ale ogólnie dzwon to najgorsze co może być wydaje mi się że sporo też uratował garb w kórtce bo nie pozwolił  przy uderzeniu na odchylenie głowy do tyłu a musiałem dobrze zajebać bo jest wgniota na klapie solidna. Prawda taka że zapierdalajać na ostro dzień w dzień nigdy się nie rozjebałem każdy wypadek jaki miałem było ich 4 miałem własnie tego typu... Poprostu jak naginasz to jesteś mega skupiony i skoncentrowany a jak jedziesz 60-70 km/h i ogladasz sie za dupeczkami to wlasnie dupeczka może pozbawić cię zdrowia lub życia .....

32

hahahah własnie tak jest ja tak mam jak chce jechać przepisowo rekraacyjnie to zaraz a to mi sie luz zamiast biegu wrzuci , a to sie za gapie , że ktoś przedemna hamuje ,a  to mi zgasnie bo delikatnie chciałm ruszyć , a to musi być dzida dzida i 100% skupienia.

motoslide.com

33

Dokładnie , ale nie powiem bo dupeczka co mnie połamała mogła by mnie leczyć nie pogardził bym ;D Za kare nie powinna wychodzić spod kołdry :D

34

HAHA moze bedziesz miał okazje jej podziekowac :P

motoslide.com

35

[url]http://otomoto.pl/husqvarna-te-610-sm-smr-tc-570-super-moto-M2220620.html[/url]

Zajebista i rzut beret odemnie tylko ciekawe czy to przymeczone i jak z czesciami do tego ale kasa elegancka jeszcze by mi na plastika zostało :D

36

CR 500! tylko i wyłącznie :cool:

Pracuję i żyję w Polsce dzięki bogu i rodzicom  było mnie stać na SX 520  :D  i na pamiętne REJU ...o i rinkon 680 .. to dzięki rodzicom i sąsiadce :D

37

Może puzniej narazie coś mnie pojebanego wjezdze sie w SM i moze potem pozatym 2t mnie nie interesuje :)

38 Ostatnio edytowany przez SuperMocarz (2010-10-03 13:01:48)

wiesz Spec, ja zajebałem w samochód Renault Clio  Zetem1000 w 2007 roku. moto z 2004 roku, a przebieg 2700km w momencie dzwona. Wywaliło mnie na drugą stronę auta - lot trzmiela jak ja to nazywam. Trochę wiem na temat plastików mimo że nimi nigdy nie śmigałem - tzn nie miałem swojego bo nawet tygodniowe przygody z CBR 1000 RR sie zdarzały. Na CBRze miałem rok temu szlifa - blok koła przedniego bo jakis frajer wymusił. Życie.
Jeśli chodzi o robienie lub nie to zrobi cię juz 60 koni w czteropaku. A recepta jest taka na życie że na SM nie trzeba zapierdzielać 299 żeby czuć frajdę. Lecisz 120 i masz zajawę...
Pozdroooo

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

39

Tu się z Brzozą zgodzę... (chociaż bardzo tego nie lubię) ;) jak wychodzę na Super Duka to latając po mieście autentycznie się męczę :| owszem przylansować się raz na jakiś czas gdzieś w centrum miasta, posiedzieć pod parasolami i popatrzeć jak się Duke dzielnie pręży... ale tak naprawdę banan na gębie pojawia się dopiero na SM.
Raz że wybacza wszystko, dwa to waga i z moto robisz praktycznie wszystko... lekkość startu, lawirowania między puchami itp. wymieniać można bez końca. Najpiękniejsze jest to że nie musisz zapierdalać 3 paki by czuć adrenalinę.  Latając na ścigach zwieracz zwijasz na stałe, bo nigdy tak naprawdę nie wiesz kiedy pierdolniesz.  :o i wiesz że jak pierdolniesz to możesz się o własnych siłach nie podnieść.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

40

Brzozrider napisał/a:

wiesz Spec, ja zajebałem w samochód Renault Clio  Zetem1000 w 2007 roku. moto z 2004 roku, a przebieg 2700km w momencie dzwona. Wywaliło mnie na drugą stronę auta - lot trzmiela jak ja to nazywam. Trochę wiem na temat plastików mimo że nimi nigdy nie śmigałem - tzn nie miałem swojego bo nawet tygodniowe przygody z CBR 1000 RR sie zdarzały. Na CBRze miałem rok temu szlifa - blok koła przedniego bo jakis frajer wymusił. Życie.
Jeśli chodzi o robienie lub nie to zrobi cię juz 60 koni w czteropaku. A recepta jest taka na życie że na SM nie trzeba zapierdzielać 299 żeby czuć frajdę. Lecisz 120 i masz zajawę...
Pozdroooo

:D  Naprawde popieram  :D

SUPERMOTO - ma być głośno, niewygodnie i harcorowo !!!

41

a co myslicie o takim sprzecie???? [url]http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=132456876&pageNumber=2&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=13900&makeModelVariant1.modelDescription=950&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&crossBorderSearchEnabled=true&tabNumber=2[/url]

42

ADV jest zajebistym motocyklem (kto miał okazję się przejechać, ten wie o czym mówię), i nie widzę za bardzo sensu takiej przeróbki. Więcej tracisz niż zyskujesz. Zamiast przerabiać, kupiłbym drugie, tańsze SM na tor i byłoby git.
Ale wygląda ładnie.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

43

Jasne brzozunia zgadzam sie z tobą mordeczko ty moja :) Nieneguje twojej wiedzy na temat plastików itp a co do sm 60 konia w 4t to napewno robi ostro robote widziałem koleżke co wyprawiał na 530 ktm to szok ale typ jezdzi od 13 roku zycia. Pozatym wydaję mi się ale mogę się mylić  ;)  że sm mogę polatać w wiekszości warunków pogodowych bo plastikiem przy 10 stopniach już nie ma jazdy tył odchodzi nie wejdziesz w winkiel na bombie itp a sm non stop fun. Miło będzie zawstydzić kolegów na 180 konnych litrach takim "skuterem" 60 konnym i patrzyc jak zostaja miedzy autami :D

44

http://londonbikers.com/forums/Attachment32033.aspx

45

o to to to to!! Ileż razy tak miałem na wspolnych treningach na lublinie z plastikami :)
rowerem dymasz ściga, a ścig czuje sie wydymanym przez rowerzyste. A to że oni nas nie w pełni szanują i nie uważają smy za poważne mota to tym bardziej bezcenne w dupę jebany przeze mnie ścig :)
przepraszam ze francuskie słowa ale się podnieciłem widząc zdjęcie wyżej, a wiem że francuski do tego stanu bardzo pasuje to mam nadzieje że nikt nie poczuje się dotknięty przez moje słowa :)

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE