Odp: jarek s
Ciekawe że to akurat 666 twój post..
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » jarek s
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ciekawe że to akurat 666 twój post..
jeszcze pare dni temu gadałem z nim o Huskach... cos strasznego...
szczere kondolencje dla najbliższych...
Niesamowity żal.. znałem go z xtzclub.pl, jako, że ujeżdżał niegdyś xtz 750 - właściwie dzięki niemu trafiłem i zostałem na tym forum.
Niestety nie miałem okazji poznać go na żywo, ale z rozmów telefonicznych, gg i jego aktywności na forach zapamiętałem go jako sympatycznego, uczynnego i doświadczonego motocyklowo człowieka.
Wielka strata...
Adam
Nie znając osobiście tworzymy obraz człowieka na podstawie przeczytanych postów. Jareks to był dla mnie głos rozsądku na tym forum, barwny humorysta, pomocna dłoń, dusza motocyklista.
Witam
W imieniu całej rodziny chciałbym wszystkim serdecznie podziękować za ciepłe słowa na temat Jarka.
Jeśli ktoś z was zechce wziąć udział w uroczystościach pogrzebowych to bardzo proszę zostawić motocykle w domach, taka jest wola żony Jarka.
Pozdrawiam
Ja..... , jak teraz przeczytałem to co napisał Tegma , jak to wszystko wygladało , to aż nie moge w to uwierzyć to już poprostu straszna niesprawiedliwość i podłośc losu .
(*)
Przykro
Pisałem już wcześniej że jest mi bardzo przykro i tak jest :( ale caly dzien ta myśl nie dawała mi spokoju, cały czas o tym myślałem i co sie okazuje. Zycie jest poprostu okrutne i my ludzie musimy nauczyć sie z tym żyć. Ja też ostatnio straciłem bardzo mi bliska osobe, może to była troche inna sytuacja ale też boli. Dziś rano jak o tym przeczytałem to ten cały ból który tak niedawno jeszcze czułem poprostu powrócił :( Ale tak jak juz pisałem musimy walczyć i się nie poddawać. Pozdrawiam was wszystkich i uwazajcie na siebie. Tak poprostu- uważajcie A Jarkowi tam na pewno też jest dobrze i patrzy na nas z góry myśląc że zostawił po sobie dobre zdanie
Dołączam moje wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich. Ja jako świeżak na tym forum zauważyłem ze Jarek był jedną z aktywniejszych tutaj osób, pewnie wielu z Was tak samo jak ja korzystało z jego wiedzy jaką tutaj nam przekazywał... ostatnio śledziłem temat o Huśce 510... uważajmy na siebie i pamiętajmy ze każdy z nas kiedyś trafi do krainy niekończących się zakrętów
Ja również się dołączam mimo, że jestem tutaj zielony... ale to tak czy siak jeden z nas :(
kondolencje dla rodziny,
poznałem go na treningu w Koszalinie - mega pozytywny facet
Jestem nowy na forum ale pamiętam go z aktywności na forum. Nie wiem co napisać...
Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich.
tez go poznalem na treningu w Koszalinie
fajny chłop :(
Supermotox - jak już pisałem ta Twoja aprilka "kłuła w oko" :) pamiętam jak stwierdził - że Twój moto - w tym malowaniu jest idealny dla Elvisa :) - ach jak żal przyjaciela...
Dowiedziałem się dopiero w tej chwili, przez cały dzień nie zaglądałem na forum... Pewnie zrobiłem to co każdy...
każdy z nas kto nie znał Jarka osobiście... prześledziłem jego posty by przypomnieć sobie jaki był... no właśnie przez ściśnięte gardło przechodzą słowa... był.
Zapamiętam jego poczucie humoru.
Najszczersze współczucia dla Rodziny i najbliższych przyjaciół. [.*]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » jarek s
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 69 zapytań