31

Odp: jarek s

Ciekawe że to akurat 666 twój post..

KTM 450EXC-R, SV 1000S, Gas Gas 280txt

32

jeszcze pare dni temu gadałem z nim o Huskach... cos strasznego...

szczere kondolencje dla najbliższych...

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

33

Niesamowity żal..  znałem go z xtzclub.pl, jako, że ujeżdżał niegdyś xtz 750 - właściwie dzięki niemu trafiłem i zostałem na tym forum.
Niestety nie miałem okazji poznać go na żywo, ale z rozmów telefonicznych, gg i jego aktywności na forach zapamiętałem go jako sympatycznego, uczynnego i doświadczonego motocyklowo człowieka.
Wielka strata...

Adam

lc4.pl - nowa strona pomarańczy
Najczęstszą przyczyną problemów z LC4 jest właściciel...

34

Nie znając osobiście tworzymy obraz człowieka na podstawie przeczytanych postów. Jareks to był dla mnie głos rozsądku na tym forum, barwny humorysta, pomocna dłoń, dusza motocyklista.

drz

35

Witam
W imieniu całej rodziny chciałbym wszystkim serdecznie podziękować za ciepłe słowa na temat Jarka.
Jeśli ktoś z was zechce wziąć udział w uroczystościach pogrzebowych to bardzo proszę zostawić motocykle w domach, taka jest wola żony Jarka.
Pozdrawiam

Suzi DR-Z 400 SM > Niestety sprzedana i pluje sobie w zęby...

36

Ja..... , jak teraz przeczytałem to co napisał Tegma , jak to wszystko wygladało , to aż nie moge w to uwierzyć to już poprostu straszna niesprawiedliwość i podłośc losu .

motoslide.com

37

(*)
Przykro

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

38

Pisałem już wcześniej że jest mi bardzo przykro i tak jest :(  ale caly dzien ta myśl nie dawała mi spokoju, cały czas o tym myślałem i co sie okazuje. Zycie jest poprostu okrutne i my ludzie musimy nauczyć sie z tym żyć. Ja też ostatnio straciłem bardzo mi bliska osobe, może to była troche inna sytuacja ale też boli. Dziś rano jak o tym przeczytałem to ten cały ból który tak niedawno jeszcze czułem poprostu powrócił  :(  Ale tak jak juz pisałem musimy walczyć i się nie poddawać. Pozdrawiam was wszystkich i uwazajcie na siebie. Tak poprostu- uważajcie A Jarkowi tam na pewno też jest dobrze i patrzy na nas z góry myśląc że zostawił po sobie dobre zdanie

SUPERMOTO - ma być głośno, niewygodnie i harcorowo !!!

39 Ostatnio edytowany przez rafhie (2010-09-21 18:56:31)

Dołączam moje wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich. Ja jako świeżak na tym forum zauważyłem ze Jarek był jedną z aktywniejszych tutaj osób, pewnie wielu z Was tak samo jak ja korzystało z jego wiedzy jaką tutaj nam przekazywał... ostatnio śledziłem temat o Huśce 510... uważajmy na siebie i pamiętajmy ze każdy z nas kiedyś trafi do krainy niekończących się zakrętów

Motorynka -> SHL M04 -> M72 -> GPZ 550 -> VFR 750 -> GSX-R 750 -> ZX6R -> FZR 1000 -> TL1000S -> GSX-R 1000 -> LC4 660 SMC ;)

40

Ja również się dołączam mimo, że jestem tutaj zielony... ale to tak czy siak jeden z nas  :(

KTM 690 SMC-R

Check this Braaping ... www.youtube.com/oskar113

41 Ostatnio edytowany przez supermotox (2010-09-21 20:26:34)

kondolencje dla rodziny,

poznałem go na treningu w Koszalinie - mega pozytywny facet

http://fotohub.pl/show/34d9330538f3c61e5956f87aee2c320b/165096

42

Jestem nowy na forum ale pamiętam go z aktywności na forum. Nie wiem co napisać...

Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich.

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

43

tez go poznalem na treningu w Koszalinie

fajny chłop :(

KTM SMR 450 - samoobsługowa hurtownia frajdy!!!

44

Supermotox - jak już pisałem ta Twoja aprilka "kłuła w oko" :) pamiętam jak stwierdził - że Twój moto - w tym malowaniu jest idealny dla Elvisa :) - ach jak żal przyjaciela...

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

45

Dowiedziałem się dopiero w tej chwili, przez cały dzień nie zaglądałem na forum... Pewnie zrobiłem to co każdy...
każdy z nas kto nie znał Jarka osobiście... prześledziłem jego posty by przypomnieć sobie jaki był... no właśnie przez ściśnięte gardło przechodzą słowa... był.
Zapamiętam jego poczucie humoru.

Najszczersze współczucia dla Rodziny i najbliższych przyjaciół. [.*]

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR