Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Jak coś ja planuję latać w sobotę na torze TNT w Łomiankach zapraszam wszystkich posiadaczy kół większych i w zależności od tego czy będzie dobre podłoże właścicieli kół małych :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 142 143 144 145 146 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak coś ja planuję latać w sobotę na torze TNT w Łomiankach zapraszam wszystkich posiadaczy kół większych i w zależności od tego czy będzie dobre podłoże właścicieli kół małych :)
ja bym wpadł w piątek ale mam jazdy ale jak coś statyw mam :D jak trzeba
juz mam ubezpieczenie wiec postaram sie nie zamulac :D
No tylko jedno ale... ciotki by coś z tego wyszło... to wreszcie musicie zacząć coś zapierdalać, a nie ciągnąć się jak ogony, wiecznie marudząc: po co tak zapierdalamy? ;) ;)
Nie chodzi tu o prędkość a dynamikę dziewczyny... jaka to jazda jak każdy swoim tempem... dwóch z przodu, kolejni 300 metrów dalej... Beret się zgubił, Bicepsowi kończą się prędkość na przełożeniach... kolejny już parkuje przed kebabem... :D :D A po 4 skrzyżowaniach liczymy się i połowy brakuje ;)W przeciwnym razie... zakładam wam skórzane kamizelki z frędzelkami i inaczej będziecie zadawać szyku :D nikt się nie będzie wam wtedy dziwił ;) ;)
mam juz ubezpieczenie wiec postaram sie nie zamulac;)
jak coś to jestem na telefonie :D
Jak coś ja planuję latać w sobotę na torze TNT w Łomiankach zapraszam wszystkich posiadaczy kół większych i w zależności od tego czy będzie dobre podłoże właścicieli kół małych smile
Dawaj na poligon, jak bede jechał z Franzem to mozemy Cie po drodze zgarnąć, tylko musisz mieć przyczepkę
jest pomyśł żeby polatać jutro Brzoza coś chetny ja również tylko widziałem że może padać :/
ale zobaczymy oby nie :)
Sebek, Jakub i reszta wpadajcie w Sobotę na Rembetów, macie duże koła przecież, na małych też da rade wiadomo:]
będziemy tu: [url]http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=okuniew&ie=UTF8&hq=&hnear=Okuniew,+Mi%C5%84ski,+Mazowieckie&ll=52.27081,21.291847&spn=0.003565,0.011019&t=h&z=17[/url]
haha dam w sobotę przez poligon i u was będę :D
Przeklęty virus dopadł mnie!!! Chyba nie polatam z wami.....
hehe... wiem przez co przechodzisz... pewnie nie będzie to dla Ciebie pocieszające ale mnie trzymał tylko dwa dni
(to i tak po lataniu) dzisiaj się z cholernym wirusem rozprawie ostatecznie... przedmucham go na moto :D
Dzieje się coś dzisiaj??:D
dziś możemy polatać wiem że Brzoza jest chętny ja też chętnie pośmigam :)
to o ktorej na tym bankowym??
to o ktorej na tym bankowym??
19 pasuje?
Strony Poprzednia 1 … 142 143 144 145 146 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.118 sekund, wykonano 39 zapytań