2,146

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Jak coś ja planuję latać w sobotę na torze TNT w Łomiankach zapraszam wszystkich posiadaczy kół większych i w zależności od tego czy będzie dobre podłoże właścicieli kół małych :)

jakubek

2,147

ja bym wpadł w piątek ale mam jazdy ale jak coś statyw mam :D jak trzeba

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

2,148

juz mam ubezpieczenie wiec postaram sie nie zamulac :D

2,149

dukeSebo napisał/a:

No tylko jedno ale... ciotki by coś z tego wyszło... to wreszcie musicie zacząć coś zapierdalać, a nie ciągnąć się jak ogony, wiecznie marudząc: po co tak zapierdalamy? ;)  ;)
Nie chodzi tu o prędkość a dynamikę dziewczyny... jaka to jazda jak każdy swoim tempem... dwóch z przodu, kolejni 300 metrów dalej... Beret się zgubił, Bicepsowi kończą się prędkość na przełożeniach... kolejny już parkuje przed kebabem...  :D  :D A po 4 skrzyżowaniach liczymy się i połowy brakuje ;)

W przeciwnym razie... zakładam wam skórzane kamizelki z frędzelkami i inaczej będziecie zadawać szyku :D  nikt się nie będzie wam wtedy dziwił ;)  ;)

mam juz ubezpieczenie wiec postaram sie nie zamulac;)

2,150

jak coś to jestem na telefonie  :D

2,151

Jak coś ja planuję latać w sobotę na torze TNT w Łomiankach zapraszam wszystkich posiadaczy kół większych i w zależności od tego czy będzie dobre podłoże właścicieli kół małych smile

Dawaj na poligon, jak bede jechał z Franzem to mozemy Cie po drodze zgarnąć, tylko musisz mieć przyczepkę

DR-Z 400ESM sold

2,152

jest pomyśł żeby polatać jutro Brzoza coś chetny ja również tylko widziałem że może padać :/
ale zobaczymy oby nie :)

2,153 Ostatnio edytowany przez maciejwra (2010-09-16 21:40:36)

Sebek, Jakub i reszta wpadajcie w Sobotę na Rembetów, macie duże koła przecież, na małych też da rade wiadomo:]

będziemy tu: [url]http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=okuniew&ie=UTF8&hq=&hnear=Okuniew,+Mi%C5%84ski,+Mazowieckie&ll=52.27081,21.291847&spn=0.003565,0.011019&t=h&z=17[/url]

SMR 505

2,154

haha dam w sobotę przez poligon i u was będę :D

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

2,155

Przeklęty virus dopadł mnie!!! Chyba nie polatam z wami.....

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

2,156

hehe... wiem przez co przechodzisz... pewnie nie będzie to dla Ciebie pocieszające ale mnie trzymał tylko dwa dni
(to i tak po lataniu) dzisiaj się z cholernym wirusem rozprawie ostatecznie... przedmucham go na moto :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

2,157

Dzieje się coś dzisiaj??:D

Kawasaki Klx 650 c :D

2,158

dziś możemy polatać wiem że Brzoza jest chętny ja też chętnie pośmigam :)

2,159

to o ktorej na tym bankowym??

Kawasaki Klx 650 c :D

2,160

Paweł napisał/a:

to o ktorej na tym bankowym??

19 pasuje?