106

Odp: Kalendarz www.supermoto.pl 2011

ja poproszę 3 sztuki

DR-Z 400 SM ----> WR 450 SM

107

Hehe mają wzięcie te kalendarze :D  może zróbcie więcej dla przyszłych zapaleńców lub jako materiały promocyjne  :D

www.grafimax.pl
Koszulki z dowolnym nadrukiem, reklamy na samochody, napisy na foli, reklamy led, druk wielkoformatowy, strony www

108

A był bym zapomniał wypadało by zarezerwować jedną planszę na zdjęcie z SON 2010.

Pozdrawiam

jakubek

109

Pozwolę sobie zamówić 2 sztuki

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

110

jakub napisał/a:

A był bym zapomniał wypadało by zarezerwować jedną planszę na zdjęcie z SON 2010.

Pozdrawiam

Racja, tylko czy był tam z Wami profi photographer który udostępni porządnej jakości fotę za free?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

111

Poprawione:

Dragilla              2 szt.
Bart03                 1 szt.
Hacker33             2 szt.
Fidu 10                2 szt. (strony z pudłem usunięte)
Szwinia               1 szt. (j.w. kalendarz od lutego do listopada :lol: )
SebaKAT              1 szt.
Rafax                   1 szt.
Barteksm             1 szt.
Tabul                   1 szt.
Twardy 211         3 szt.
Raczek                 4 szt.
Materka               1 szt.
Spe3dy                1 szt.
Fifi 346                1 szt.
Jagdtiger             1 szt.
Tegma                 2 szt.
Zawalidroga        1 szt.
Crazy_Russian      1 szt.
Qnik                     2 szt.
PeKaWu                1 szt.
Franz                    4 szt.
Huberto                2 szt.
Maciey                   2 szt.
Laska3001            3 szt.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

112

Adrian Matracki napisał/a:

Hehe mają wzięcie te kalendarze :D  może zróbcie więcej dla przyszłych zapaleńców lub jako materiały promocyjne  :D

A co z fotami? Masz PW.

113

ja też poproszę jeden, pytanie techniczne jak i kiedy płacimy bo koszta będą już przy drukowaniu, nie mówiąc o gaży dla artysty  ;)

114

gierwi napisał/a:
jakub napisał/a:

Pozdrawiam

Racja, tylko czy był tam z Wami profi photographer który udostępni porządnej jakości fotę za free?

Son dopiero będzie- 3 października :)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

115

gierwi napisał/a:
Adrian Matracki napisał/a:

A co z fotami? Masz PW.

Z fotami nie ma problemu są potrzebne to jutro ogarnę temat i dostaniesz całość ful size...

www.grafimax.pl
Koszulki z dowolnym nadrukiem, reklamy na samochody, napisy na foli, reklamy led, druk wielkoformatowy, strony www

116

Bart03 napisał/a:
gierwi napisał/a:
jakub napisał/a:

Pozdrawiam

Son dopiero będzie- 3 października :)

Ale nasi byli w zeszłym roku. Nie wiem czy w tym ktoś się wybiera. Aha, teraz doczytałem "SON 2010"  :/ , czyli chyba jadą. Jeśli będą dobre foty to oczywiście powinno się znaleźć.

117 Ostatnio edytowany przez gierwi (2010-09-15 20:58:35)

Adrian Myślę że jeszcze mamy czas na foty - przynajmniej mistrzowskie- bo temat jeszcze otwarty, ale dzięki za deklarację. Ale jeśli masz już jakieś które Twoim zdaniem opowinny się znaleźć to poproszę o przesłanie.

118 Ostatnio edytowany przez gierwi (2010-09-16 20:34:23)

Jeszcze jedno - jaki ma być napis:

SuperMoto.pl

czy może:

SUPERMOTO.PL

119

gierwi napisał/a:

SUPERMOTO.PL

motoslide.com

120

Jest opcja kolor lub czarno-biały bez kłopotów. Jeśli ktoś chce czarno biały to proszę o info.