Odp: Kalendarz www.supermoto.pl 2011
ja poproszę 3 sztuki
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarz www.supermoto.pl 2011
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja poproszę 3 sztuki
Hehe mają wzięcie te kalendarze :D może zróbcie więcej dla przyszłych zapaleńców lub jako materiały promocyjne :D
A był bym zapomniał wypadało by zarezerwować jedną planszę na zdjęcie z SON 2010.
Pozdrawiam
Pozwolę sobie zamówić 2 sztuki
A był bym zapomniał wypadało by zarezerwować jedną planszę na zdjęcie z SON 2010.
Pozdrawiam
Racja, tylko czy był tam z Wami profi photographer który udostępni porządnej jakości fotę za free?
Poprawione:
Dragilla 2 szt.
Bart03 1 szt.
Hacker33 2 szt.
Fidu 10 2 szt. (strony z pudłem usunięte)
Szwinia 1 szt. (j.w. kalendarz od lutego do listopada :lol: )
SebaKAT 1 szt.
Rafax 1 szt.
Barteksm 1 szt.
Tabul 1 szt.
Twardy 211 3 szt.
Raczek 4 szt.
Materka 1 szt.
Spe3dy 1 szt.
Fifi 346 1 szt.
Jagdtiger 1 szt.
Tegma 2 szt.
Zawalidroga 1 szt.
Crazy_Russian 1 szt.
Qnik 2 szt.
PeKaWu 1 szt.
Franz 4 szt.
Huberto 2 szt.
Maciey 2 szt.
Laska3001 3 szt.
Hehe mają wzięcie te kalendarze :D może zróbcie więcej dla przyszłych zapaleńców lub jako materiały promocyjne :D
A co z fotami? Masz PW.
ja też poproszę jeden, pytanie techniczne jak i kiedy płacimy bo koszta będą już przy drukowaniu, nie mówiąc o gaży dla artysty ;)
jakub napisał/a:A był bym zapomniał wypadało by zarezerwować jedną planszę na zdjęcie z SON 2010.
Pozdrawiam
Racja, tylko czy był tam z Wami profi photographer który udostępni porządnej jakości fotę za free?
Son dopiero będzie- 3 października :)
Adrian Matracki napisał/a:Hehe mają wzięcie te kalendarze :D może zróbcie więcej dla przyszłych zapaleńców lub jako materiały promocyjne :D
A co z fotami? Masz PW.
Z fotami nie ma problemu są potrzebne to jutro ogarnę temat i dostaniesz całość ful size...
gierwi napisał/a:jakub napisał/a:A był bym zapomniał wypadało by zarezerwować jedną planszę na zdjęcie z SON 2010.
Pozdrawiam
Son dopiero będzie- 3 października :)
Ale nasi byli w zeszłym roku. Nie wiem czy w tym ktoś się wybiera. Aha, teraz doczytałem "SON 2010" :/ , czyli chyba jadą. Jeśli będą dobre foty to oczywiście powinno się znaleźć.
Adrian Myślę że jeszcze mamy czas na foty - przynajmniej mistrzowskie- bo temat jeszcze otwarty, ale dzięki za deklarację. Ale jeśli masz już jakieś które Twoim zdaniem opowinny się znaleźć to poproszę o przesłanie.
Jeszcze jedno - jaki ma być napis:
SuperMoto.pl
czy może:
SUPERMOTO.PL
SUPERMOTO.PL
Jest opcja kolor lub czarno-biały bez kłopotów. Jeśli ktoś chce czarno biały to proszę o info.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarz www.supermoto.pl 2011
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 66 zapytań