2,131

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Ja uwazam ze lepiej zrobic to pokazowo w sensie nie zapierdalalnia i jezdzenia, tylko ludzie,motocykle, miejsca, detale, usmiechy, wyglupy, gleby i tym podobne.
Zostawcie to 1-2 osoba do ogarniecia i tyle :) te osoby powinny zaplanowac to wszystko jak krecimy i co krecimy.
Wybrac miejsca i ujecia.Poustawiac wszysto rozpisac to sobie i tym podobne.a reszta niestety z przykroscia stwierdzam musi sie podporzadkowac albo nara :) na pewno beda poprawki ujec i tym podobne i wiele innych sytuacji i dlatego musi ktos to miec rozpisane i zaplanowane,zeby nie bylo amatorki :)
Co z tego ze jeden zalatwi kamere na kask,inny statyw inny zalatwi frytki a jeszcze inny bedzie zapierdalal z przodu bo tak lubi a inny na kole bo tak lubi.
Totalna amatorka bedzie z tego.

Inaczej bedzie tak jak pisze sebo i nie bedzie kupa wielka.

2,132

Zgadzam się ale...  ;) by to nie było nudne musi być w tym troszkę dynamiki... wszyscy trzymają się razem, nikt nie zostaje w tyle ;)  Jak jeden wjeżdża w błoto to reszta za nim... a nie stęka bo pobrudzą mi się buty  ;)
Im nas więcej tym jest śmieszniej... zawsze jakieś jaja wyjdą.

Oczywiście musimy zaliczyć miejscówkę na Wóycickiego.. tam polatamy po halach. ;) pokopiemy się w piachu ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

2,133

sEBA BEDZIE SPOKOJNIE :)

Luknij na linka: [url]http://vimeo.com/14900599[/url]

Niby spokojnie i niby na placu ale cos sie dzieje :) do tego jest z jajem i jest smiesznie i do tego dokladasz jezdzenie po miescie jak daniej link wkleil i jest zajebisty filmik :) to wszystko jest do zrobienia ale powtarzam - musi byc 1-2 organizatorow i trzeba sie podporzadkowac i tyle :)

2,134

Uważajcie bo wszystkie tereny na Woycickiego (hale, żwirownia) zostały przez kogoś kupione i kręcą się tam partole spectry (ogólnie jest tabliczkowy zakaz wstępu). Dajcie znać o której będziecie w tych okolicach chętnie się dopnę.

jakubek

2,135

HAHAHAHAHAHA troche prawdy jest :P

Kawasaki Klx 650 c :D

2,136

Hello,
Dajcie znak kiedy i co to swój kask skydiverski założę i tez coś pokręcę.
tel 501614146 (jak nie odbieram od dzwonie)

<< ŻYCIE trzeba przeżyć tak: żeby było wstyd opowiadać a mile wspominać >>

2,137 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2010-09-16 14:54:12)

No ładnie ładnie już wam zazdroszczę i jak moge wam podpowiedzieć to właśnie główne nagranie robi jedna osoba , a reszta moze miec kamery na kaskach i nagrywac wszystko na żywca , bez planownia i scenariusza :P wtedy wychodzą najlepsze rzeczy . Jedna osoba też neich to później skłąda , zeby było w jednym klimacie .

motoslide.com

2,138

reasumując to kiedy i gdzie ustawka?
Ja jako młody stażem nie mam takich skills'ów jak Wy i nie stuntuję, ale zapierdalać mogę.

- Ależ kochanie! To nie tak jak myślisz! Włożyłem tylko czubeczek. ... i nie ruszałem.

2,139

Już wcześniej na sobotę ustawiliśmy  mały składzik na rembertowskim poligonie, jest tam kupa fajnych miejsc, więc może tam tez wpadniecie ?   :D

DR-Z 400ESM sold

2,140

rodman napisał/a:

Już wcześniej na sobotę ustawiliśmy  mały składzik na rembertowskim poligonie, jest tam kupa fajnych miejsc, więc może tam tez wpadniecie ?   :D

Ze mną nikt się nie ustawiał :)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

2,141

Ech w goracej wodzie kapani i wszytscy chca kurna krecic
Zrobmy tak pogadam z danielem popytam sie o sprzet ogarne to i wtedy mozemy polatac i pokrecic.
Albo jak cchemy amatorki niech kazdy wezmie kamere pokreci sobie co chce i wrzuci to youtuba i bedzie mial filmik hahahah :)

Powaznie chlopaki nie chce dyrygowac ale dajcie to zrobic dobrze i bez gadania.
Jak ktos ma uwagi niech zrobi sobie to po swojemu.
Ja uwazam i tak chce zrobic to po swojemu bo pierwszy plan byl taki ze ja mam to robic.

2,142

Proponuje ustawke jutro ok 18-19 na bankowym !!! Ci którzy są chętni uczestniczyć w całym tym bałaganie niech sie pojawią!!! ja będę !!! Pogadamy ,ustalimy oblukamy jakieś małolatki i tyle  :D

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

2,143

rodman napisał/a:

jak to? a mozna sie podlaczyc (jak dzis zdarze zmienic kolka na ęduro)?

2,144

mozemy w sobote równiez ja sie nie znam na robieniu filmów i wydaje mi sie ze 1 dnia i tak sie tego nie zrobi jak bedzie ładna pogoda to ja na poligon tez wpadne  :)

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

2,145

e ten poligon na sm da rade czy trzeba miec duze koła?

100% Supermoto