Odp: Supermotowy Terror Warszawy
i ja tez :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 140 141 142 143 144 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
i ja tez :)
to ja poproszę Pawle żebyś przgumował pod kamerę gnąć kierownicę :D
dasz radę taki stunt zrobić??
hehe
Dla fanów zawsze :D ahaha nigdy juz :P szkoda motocykla :P
odnośnie filmu ja załatwiam profesjonalny montaż mam tez pare pomysłów można by nawiedzić również tor na bemowie w tym celu
weekend zapowiada się pogodnie więc szykujecie się kto chętny
[url]http://www.youtube.com/watch?v=WWbHzF3Fyrs&feature=related[/url]
cos w podobie takiego filmu moze uda mi sie jeszcze zalatwic makerke na kask hd
Lubie takie zglądanie katów po miescie :D
Ngrywajta bo sie niecierpliwie , cały tydzień mam zje%$&^% to moze mi sie humor poprawi :)
to ja jeszcze gdzieś kamerę umocuje u siebie :D
żeby nie było lipy to musimy jakies fajne miejscówki znaleść bo kurw...znowu sie spotkamy i padnie pytanie gdzie jedziemy??!
Nie grzeszcie Wawa jest ogromna i miejscówek jest napewno pod dostatkiem , ja u siebie mam juz chyba kazdy kąt zwiedzony i mi sie zaczyna nudzic , dlategona wiosne już trzeba sie dalej wypuszczać.
Spoko jest droga na od Siekierek na Ciszycę. Sporo ostrych i równych nawrotów tylko trzeba uważać na traktory (dlatego najlepiej latać w niedzielę albo sobotę po południu i Radzika na przewodnika):D
Też bym wpadł na ustawkę i kręcenie tylko że mi to pasuje sobota albo niedziela po południu bo do wawy mam 80km.
Panowie widze ze temat ruszyl ostro.
Powiem tak gdzie kucharek 6 tam nie ma co jesc i dlatego powinny sie tym zajac max 2-3 osoby ktore to wszystko zaplanuja,zmontuja wymysla ujecia i tym podobne i zalatwia sprzet i wszystko inne.
Reszta to do jezdzenia i do tego zeby byla na filmie i bedzie wtedy mistrz film :)
Znam to z autopsji ze jak za duzo ludzi chce dodac swoja 2 grosze to jest burdekl na kułkach i kibel z tego wychodzi.
Daniej co do filmiku to jest spoko ale malo profesjonalny :) sa lepsze i o wiele lepiej mozna zrobic i wszytsko podrasowac zajebistymi efektami ktore dodaja wielkie WOW do filmiku :)
Jakby co po powklejam to co robilem z kumplem i to co on sam robil,a raczej montowal.
Peace & Love
ja moge skolowac kamerke na kask :cool:
sobota godz 14.00? ;p
No tylko jedno ale... ciotki by coś z tego wyszło... to wreszcie musicie zacząć coś zapierdalać, a nie ciągnąć się jak ogony, wiecznie marudząc: po co tak zapierdalamy? ;) ;)
Nie chodzi tu o prędkość a dynamikę dziewczyny... jaka to jazda jak każdy swoim tempem... dwóch z przodu, kolejni 300 metrów dalej... Beret się zgubił, Bicepsowi kończą się prędkość na przełożeniach... kolejny już parkuje przed kebabem... :D :D A po 4 skrzyżowaniach liczymy się i połowy brakuje ;)
W przeciwnym razie... zakładam wam skórzane kamizelki z frędzelkami i inaczej będziecie zadawać szyku :D nikt się nie będzie wam wtedy dziwił ;) ;)
Chłopaki wpadnijcie w Sobotę na Poligon w Okuniew/Rembertów
Strony Poprzednia 1 … 140 141 142 143 144 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.095 sekund, wykonano 45 zapytań