2,116

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

i ja tez :)

DRZ400SM + WR250F + PW80

2,117

to ja poproszę Pawle żebyś przgumował pod kamerę gnąć kierownicę :D
dasz radę taki stunt zrobić??
hehe

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

2,118

Dla fanów zawsze :D ahaha nigdy juz :P szkoda motocykla :P

Kawasaki Klx 650 c :D

2,119

odnośnie filmu ja załatwiam profesjonalny montaż mam tez pare pomysłów można by nawiedzić również tor na bemowie w tym celu
weekend zapowiada się pogodnie więc szykujecie się kto chętny

2,120

[url]http://www.youtube.com/watch?v=WWbHzF3Fyrs&feature=related[/url]

cos w podobie takiego filmu moze uda mi sie jeszcze zalatwic makerke na kask hd

2,121

Lubie takie zglądanie katów po miescie :D
Ngrywajta bo sie niecierpliwie , cały tydzień mam zje%$&^% to moze mi sie humor poprawi  :)

motoslide.com

2,122

to ja jeszcze gdzieś kamerę umocuje u siebie :D

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

2,123

żeby nie było lipy to musimy jakies fajne miejscówki znaleść bo kurw...znowu sie spotkamy i padnie pytanie gdzie jedziemy??!

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

2,124

Nie grzeszcie Wawa jest ogromna i miejscówek jest napewno pod dostatkiem , ja u siebie mam juz chyba kazdy kąt zwiedzony i mi sie zaczyna nudzic , dlategona wiosne już trzeba sie dalej wypuszczać.

motoslide.com

2,125

Spoko jest droga na od Siekierek na Ciszycę. Sporo ostrych i równych nawrotów tylko trzeba uważać na traktory (dlatego najlepiej latać w niedzielę albo sobotę po południu i Radzika na przewodnika):D 

Też bym wpadł na ustawkę i kręcenie tylko że mi to pasuje sobota albo niedziela po południu bo do wawy mam 80km.

2,126

Panowie widze ze temat ruszyl ostro.
Powiem tak gdzie kucharek 6 tam nie ma co jesc i dlatego powinny sie tym zajac max 2-3 osoby ktore to wszystko zaplanuja,zmontuja wymysla ujecia i tym podobne i zalatwia sprzet i wszystko inne.
Reszta to do jezdzenia i do tego zeby byla na filmie i bedzie wtedy mistrz film :)
Znam to z autopsji ze jak za duzo ludzi chce dodac swoja 2 grosze to jest burdekl na kułkach i kibel z tego wychodzi.

Daniej co do filmiku to jest spoko ale malo profesjonalny :) sa lepsze i o wiele lepiej mozna zrobic i wszytsko podrasowac zajebistymi efektami ktore dodaja wielkie WOW do filmiku :)

Jakby co po powklejam to co robilem z kumplem i to co on sam robil,a raczej montowal.

Peace & Love

2,127

ja moge skolowac kamerke na kask :cool:

2,128

sobota godz 14.00? ;p

100% Supermoto

2,129 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2010-09-16 10:41:16)

No tylko jedno ale... ciotki by coś z tego wyszło... to wreszcie musicie zacząć coś zapierdalać, a nie ciągnąć się jak ogony, wiecznie marudząc: po co tak zapierdalamy? ;)  ;)
Nie chodzi tu o prędkość a dynamikę dziewczyny... jaka to jazda jak każdy swoim tempem... dwóch z przodu, kolejni 300 metrów dalej... Beret się zgubił, Bicepsowi kończą się prędkość na przełożeniach... kolejny już parkuje przed kebabem...  :D  :D A po 4 skrzyżowaniach liczymy się i połowy brakuje ;)

W przeciwnym razie... zakładam wam skórzane kamizelki z frędzelkami i inaczej będziecie zadawać szyku :D  nikt się nie będzie wam wtedy dziwił ;)  ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

2,130

Chłopaki wpadnijcie w Sobotę na Poligon w Okuniew/Rembertów

SMR 505