Odp: [W-wa]Gdzie latacie w terenie?
To co - 9.30 wilanow odjazd ?
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » [W-wa]Gdzie latacie w terenie?
Strony Poprzednia 1 … 95 96 97 98 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To co - 9.30 wilanow odjazd ?
Akcja odwolana. Ja kolo12-13 lokalnie sie pokrece
Odwiedzilem dzisiaj mx papiernie.
Niezle sie umordowalem na tym piaszczystym torze.
W sumie fajny choc do nauki dla poczatkujacego jak ja dosc trudny.
Mozna potrenowac male skoki, ale sa tez takie, na ktorych mozna sie zabic ;-)
Polecam :-)
Znalazłem coś ciekawego dzisiaj przez przypadek.
Lewa strona, obręb miasta W-wa, trochę pichau - mega hopy, tereny zalesione, na odludziu - więcej nie podpowiem bo spale miejscówkę.
Miejscówka ewidentnie przygotowana, hopy ubite, jeżdżona, brak tabliczek, że teren prywatny, daleko od zabudowań. drewniana buda obok do odpoczynku.
Aż za pięknie - ktoś się pisze na jakiś wypad - może Niedziela albo wtorek ?
Znalazłem coś ciekawego dzisiaj przez przypadek.
Lewa strona, obręb miasta W-wa, trochę pichau - mega hopy, tereny zalesione, na odludziu - więcej nie podpowiem bo spale miejscówkę.
Miejscówka ewidentnie przygotowana, hopy ubite, jeżdżona, brak tabliczek, że teren prywatny, daleko od zabudowań. drewniana buda obok do odpoczynku.Aż za pięknie - ktoś się pisze na jakiś wypad - może Niedziela albo wtorek ?
Pewnie siekierki. Tak sid placi, zebys sie nie zdziwil.
Ktoś coś lata w off?
Może coś nowego powstało w rejonach? Taki mini filmik zmontowałem, generalnie kilka żwirowni w okolicy do 70 km jest...
[url]https://www.youtube.com/watch?v=XRiTK34fm9A[/url]
Włykend byłem na tzw "Kuklówce" - niestety zasypują ją - ponoć ma powstać tam jakieś osiedle mieszkaniowe.
Czyli generalnie jak ktos chce to jeszcze jechać - bo niedługo zniknie ta miejscówka
[url]https://photos.app.goo.gl/XwNrBM88x1FL8t13A[/url]
Kuklówka jest zajebista. Kupa hektarów terenu do jazdy :) Zjazdy, podjazdy, topienie itp. Polecam
BTW. Jak weekend będzie ładny w miarę to sam się chętnie tam przejadę.
A gdzie takie miejscówy z podjazdami z tego filmiku?
Kuklówka kiedyś była fajna, teraz rozdupczyli większość.
Dwa, że ten teren jest podzielony 2 lub 3 właścicieli, tego leśnego terenu ziomka znam.
Okolicy Kobylnik, czy Kobylników ta żwirownia co jest filmik.
Odgrzeję kotleta - gdzie się teraz da coś pośmigać delikatnie ?
Najlepiej w zachodnich rejonach.
Bemowo autodrom ^^
Na Młocinach coś jest, ale podobno na duże koła raczej.
Siekierki da radę na slickach, ale to wybitnie męczące.
Drive-Position jest spoko jak nie ma błota - inaczej tylko duże koła bo lądowania w błocie.
A jak chcesz się rozjezdzic delikatne w terenie, to na pn-wsch znam troszkę lajtowych tras.
Wstyd przyznać, ale w swojej okolicy jeszcze żadnej dziczy nie znam poza polnymi drogami (lasy trochę przypalowe, a Kuleszówka nawet na dużych kołach nie ma sensu).
Bemowo autodrom ^^
Na Młocinach coś jest, ale podobno na duże koła raczej.
Siekierki da radę na slickach, ale to wybitnie męczące.
Drive-Position jest spoko jak nie ma błota - inaczej tylko duże koła bo lądowania w błocie.
A jak chcesz się rozjezdzic delikatne w terenie, to na pn-wsch znam troszkę lajtowych tras.
Wstyd przyznać, ale w swojej okolicy jeszcze żadnej dziczy nie znam poza polnymi drogami (lasy trochę przypalowe, a Kuleszówka nawet na dużych kołach nie ma sensu).
Mało wiecie dzieci
Bo dziadki się nie chwalą gdzie tu można polatać. Tylko od razu jakieś hardkorowe tory podsyłają. :P
to może się dziadki pochwalą ?
Kuklówka jeszcze aktywna, czy RIP ?
Aktywna ( przynajmniej ze 3 tygodnie temu była) - nie wjeżdżać za bardzo do głównej niecki bo czasami pojawia się właściciel i się wqrrr.
Poza tym uważać bo czasami spory ruch , nie wjeżdzac w kałuże nieznane -mogą być nieźle wyryte przez 4x4 - widziałem zdjęcie moto który po wjechaniu w kałuże wystawały same lusterka
Strony Poprzednia 1 … 95 96 97 98 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » [W-wa]Gdzie latacie w terenie?
Wygenerowano w 0.080 sekund, wykonano 64 zapytań