Odp: Zmiana plus 2019
Dzięki Żonkil
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Zmiana plus 2019
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzięki Żonkil
A swoją drogą to ciekawe, pewnie sobie pośmigam w tych zawodach, bo niedaleko będę miał :)
Tak pośmigasz, jak kupisz sobie od nich motocykl, takie same gówno jak te pity
Jak to organizuje znowu Motormania to żeby nie było jak z pucharem SWM
Mysle, ze warto wprowadzic ze treningi przed zawodami sa z terenem tak jak to bylo w slomczynie
Sporo osób narzeka na wysokie wpisowe.
Ja w zeszłym roku ścigałem się w WMMP w Superstock 600 - wpisowe na rundę Alpe Adria w I terminie wynosi tam 440 EUR a w drugim 480 EUR. Przy czym oczywiście istotne jest że to jest opłata za 3 dni jazd. Chociaż samej jazdy nie ma tam dużo.
Więc sami rozumiecie, że teraz tutaj w Supermoto to mam wrażenie jakbym jeździł "za darmo" :)
Ale nie jeździłeś po torze kartingowym prawda? :)
wpisowe nie jest duże biorąc pod uwagę, że teraz dużo torów kasuje ponad 150zł za zwykły trening a w przypadku zawodów koszty są jednak dużo wyższe, im mniej kasy z wpisowego tym mniejsze chęci organizatorów, i tak już im to się nie opłaca.
Wynajęcie toru Łódź na cały dzień to 10-12 tys. Pewnie nie wszystkie tory, tyle sobie krzyczą, ale daje to jakiś obraz. Niestety wszystko drożeje. A gdzie karetki, ratownicy, flagowi, sędziowie itd. Ja osobiście wolał bym zapłacić trochę więcej, ale organizacja ma być na poziomie Słomczyna, a nie Koszalina.
Poznań krzyczy 20 +
Poznań krzyczy 20 +
netto :)
Oficjalnie proponuję maniek-rr312 oczywiście za jego zgodą :) na wyznaczenie jako trenera i opiekuna Kadry Polski z ramienia PZM :) uważam że doświadczenie i profesjonalne podejście dużo by dało :)
jeżeli Maniek by się zgodził , dodać taki post w piśmie do PZM na temat zmian 2020
A gdzie karetki, ratownicy, flagowi, sędziowie itd.
No to chyba w pakiecie startowym!?
Na łodzi w pakiecie masz 1 karetkę z ratownikiem, a to chyba do ogarnięcia zawodów nie wystarcza. Tak jak pisałem nie wiem jak jest na innych torach.
Oficjalnie proponuję maniek-rr312 oczywiście za jego zgodą :) na wyznaczenie jako trenera i opiekuna Kadry Polski z ramienia PZM :) uważam że doświadczenie i profesjonalne podejście dużo by dało :)
jeżeli Maniek by się zgodził , dodać taki post w piśmie do PZM na temat zmian 2020
Jędrek fajnie ale coś takiego jak kadra u nas nie istnieje :) no może jedynie z nazwy, bo nic innego bycie w przysłowiowej kadrze nie daje jak już sam wiesz nie od dziś :):)
Dla mnie kadra to tak jak było w przypadku jak jeździłem wyczynowo konno. Mieliśmy organizowane zgrupowania i różnego rodzaju konsultacje był trener kadry, psycholog itd.. Do tego kadrowicze mieli co roku ciuchy kadrowe dotacje na wyjazdy zagraniczne i zero wpisowego na zawodach krajowych.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Zmiana plus 2019
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 72 zapytań