46

Odp: Kalendarz www.supermoto.pl 2011

To ja też bym jeden wziął, z tego co patrzyłem to cena (przy jednej sztuce) w granicach 50zł?

47

Na razie badam grunt co do cen. Myślę że w przyszłym tygodniu będą ustalenia co do ceny i będzie projekt szaty graficznej który ocenicie (chyba że chcecie niespodzianki?), po zaakceptowaniu przez forumowiczów musimy jeszcze poczekać na MISZCZÓF i robimy. Spokojnie to przecież kalendarz na przyszły rok  :) i pod choinkę będzie na pewno.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

48

No ja oczywiście , tez biore minimum jeden i popieram Gierwiego , zeby uhonorować mistrzów lub zdjecia podium z każdej z klas z MP i PM.

Jak już tak lecimy komercyjnie to może portal supermoto.pl wystawi sie na III ogolnoposlki wystaw motocykli i skuterów :P  :) fajnie by było :P tylko tych mistrzów trzeba było by posadzić na krzesełkach , zeby dawali autografy tak jak to było w tym roku z Wilkiem na stoisku     Pirelli  :)

motoslide.com

49

biore jeden

50

Ja tez biore 3 szt byle sie zalapie na jakąś fote :-) #61

# 61

51

Jak dla foty z akcji mistrzów swietnie, trzeba sie uczyc od najlepszych,
  ale podium tak przez miesiąc oglądać?

52

rafax napisał/a:

ale podium tak przez miesiąc oglądać?

Nie grozi!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

53

Tez jestem za tym żeby podium nie było  ;)  Lepiej będę się czuł jak będę widział moto w akcji  :D  A no i moja wizja kalendarza była by taka- ze trzy miechy żeby była może jakaś  wojna na torze :D  następne trzy jak chłopaki na kole lecą ze trzy w slajdzie a ze trzy może jakieś palenie oczywiście w roli głównej supermoto a to wszystko jakoś poprzeplatane :D  Tak właśnie widział bym kalendarz dla mnie

SUPERMOTO - ma być głośno, niewygodnie i harcorowo !!!

54

Jak ktoś będzie chętny do upalania w lublinie to ogarniemy temat  :lol:

www.grafimax.pl
Koszulki z dowolnym nadrukiem, reklamy na samochody, napisy na foli, reklamy led, druk wielkoformatowy, strony www

55

No co jest panowie z tym kalendarzem  :)  Wiadomo juz cos ????

SUPERMOTO - ma być głośno, niewygodnie i harcorowo !!!

56

Spokojnie, coś już wiadomo. Do końca tygodnia będzie projekt do dyskusji.

57 Ostatnio edytowany przez gierwi (2010-09-13 22:47:21)

Mam dwie propozycje formy naszego kalendarza , jedna kolor druga czarno biała. Proszę o opinie.
http://i214.photobucket.com/albums/cc48/gierwi/supermoto_calendar_2011_v2_bw.jpg

http://i214.photobucket.com/albums/cc48/gierwi/supermoto_calendar_2011_v1_color.jpg

Jeśli chodzi o zdjęcia to rozmiar musi  być minimum 2000x1300px, orientacja pozioma, format jpg, tiff lub raw. Dlatego Karol Mochocki przebrał się na projekcie za Joela Smetsa :D .

58

Wygląda ładnie! Każda strona będzie miała taki sam design?

4 strony dla mistrzów klas
1 strona może kolaż (wszyscy zawodnicy którzy brali udział w zawodach 2010, mam nadzieje że każdemu z nich udało nam się zrobić zdjęcie :) )
1 strona grupowa (kilkunastu zawodników w kadrze)
1 lub 2 strony (jakaś fajna pozowana fotka z dowolnego terrortystecznego miasta, wszyscy miejscy riderzy w dobrym plenerze)
4-5 stron kozackie fotki (złożenia, gleby, fajne ujęcia)

jakubek

59

Chyba kolor

motoslide.com

60

wygląda cudnie

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD