Odp: Kalendarz www.supermoto.pl 2011
To ja też bym jeden wziął, z tego co patrzyłem to cena (przy jednej sztuce) w granicach 50zł?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarz www.supermoto.pl 2011
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To ja też bym jeden wziął, z tego co patrzyłem to cena (przy jednej sztuce) w granicach 50zł?
Na razie badam grunt co do cen. Myślę że w przyszłym tygodniu będą ustalenia co do ceny i będzie projekt szaty graficznej który ocenicie (chyba że chcecie niespodzianki?), po zaakceptowaniu przez forumowiczów musimy jeszcze poczekać na MISZCZÓF i robimy. Spokojnie to przecież kalendarz na przyszły rok :) i pod choinkę będzie na pewno.
No ja oczywiście , tez biore minimum jeden i popieram Gierwiego , zeby uhonorować mistrzów lub zdjecia podium z każdej z klas z MP i PM.
Jak już tak lecimy komercyjnie to może portal supermoto.pl wystawi sie na III ogolnoposlki wystaw motocykli i skuterów :P :) fajnie by było :P tylko tych mistrzów trzeba było by posadzić na krzesełkach , zeby dawali autografy tak jak to było w tym roku z Wilkiem na stoisku Pirelli :)
biore jeden
Ja tez biore 3 szt byle sie zalapie na jakąś fote :-) #61
Jak dla foty z akcji mistrzów swietnie, trzeba sie uczyc od najlepszych,
ale podium tak przez miesiąc oglądać?
ale podium tak przez miesiąc oglądać?
Nie grozi!
Tez jestem za tym żeby podium nie było ;) Lepiej będę się czuł jak będę widział moto w akcji :D A no i moja wizja kalendarza była by taka- ze trzy miechy żeby była może jakaś wojna na torze :D następne trzy jak chłopaki na kole lecą ze trzy w slajdzie a ze trzy może jakieś palenie oczywiście w roli głównej supermoto a to wszystko jakoś poprzeplatane :D Tak właśnie widział bym kalendarz dla mnie
Jak ktoś będzie chętny do upalania w lublinie to ogarniemy temat :lol:
No co jest panowie z tym kalendarzem :) Wiadomo juz cos ????
Spokojnie, coś już wiadomo. Do końca tygodnia będzie projekt do dyskusji.
Mam dwie propozycje formy naszego kalendarza , jedna kolor druga czarno biała. Proszę o opinie.
Jeśli chodzi o zdjęcia to rozmiar musi być minimum 2000x1300px, orientacja pozioma, format jpg, tiff lub raw. Dlatego Karol Mochocki przebrał się na projekcie za Joela Smetsa :D .
Wygląda ładnie! Każda strona będzie miała taki sam design?
4 strony dla mistrzów klas
1 strona może kolaż (wszyscy zawodnicy którzy brali udział w zawodach 2010, mam nadzieje że każdemu z nich udało nam się zrobić zdjęcie :) )
1 strona grupowa (kilkunastu zawodników w kadrze)
1 lub 2 strony (jakaś fajna pozowana fotka z dowolnego terrortystecznego miasta, wszyscy miejscy riderzy w dobrym plenerze)
4-5 stron kozackie fotki (złożenia, gleby, fajne ujęcia)
Chyba kolor
wygląda cudnie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 34 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarz www.supermoto.pl 2011
Wygenerowano w 0.072 sekund, wykonano 56 zapytań