Odp: BYDGOSZCZ TERROR Okolice
Kasztan to ty tak upalasz po Nakle. Słychać cieee.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BYDGOSZCZ TERROR Okolice
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jachu1111 napisał/a:jachu1111 napisał/a:A to Ty widzę wszędzie jesteśmy haha
Myślalem że masz drugi komplet kol brudasow to byśmy polatali .
Mam ale na ten moment nie zamierzam przekładać ;)
To odezwij się jesienią. :-)
jachu1111 napisał/a:jachu1111 napisał/a:A to Ty widzę wszędzie jesteśmy haha
Myślalem że masz drugi komplet kol brudasow to byśmy polatali .
Mam ale na ten moment nie zamierzam przekładać ;)
To odezwij się jesienią. :-)
w nakle JESZCZE nie byłem ;) Czekam wciąż na blachę, jakieś problemy z zarejestrowaniem są.
Kasztan2112 nie jechałeś dziś przypadkiem przez Chomętowo Gąbin ???
Kasztan2112 nie jechałeś dziś przypadkiem przez Chomętowo Gąbin ???
Tak, razem z DRZ 400 :D
Haha to ja pokazywalem że dawac na koło .
A szkoda bo z 15 min przed Wami teroryzowalem swoją wioskę. A potem grzecznie z Synem na spacerek . :-)
Haha to ja pokazywalem że dawac na koło .
A szkoda bo z 15 min przed Wami teroryzowalem swoją wioskę. A potem grzecznie z Synem na spacerek . :-)
aaa to pamietam haha, do jazdy na kole trzeba sie jeszcze podszkolić
Oki wiem wiem ja szukam kol Sm ale drogie w uj. Teraz dojeżdżam kostki na szosie momentalnie . Przed wczoraj byłem u Janka S w Turze to też widziałem jak koło 21 smigasz Moto po Wiosce . :-).
A właśnie latałem chwilę przed Wami na kole po wsi . A kolega na DRz z Też z Tur?
Oki wiem wiem ja szukam kol Sm ale drogie w uj. Teraz dojeżdżam kostki na szosie momentalnie . Przed wczoraj byłem u Janka S w Turze to też widziałem jak koło 21 smigasz Moto po Wiosce . :-).
A właśnie latałem chwilę przed Wami na kole po wsi . A kolega na DRz z Też z Tur?
Kupuj koła i jezdzimy, a kolega z Kołaczkowa
Aha to pewnie znam. Ciekawe kto to .Kurde nic sensownego nie ma w moim budżecie . Czekam do Października to pewnie Ty i kolega założycie brudasy i ogień w pola . :-). Ja sobie zawsze trenuje jazdę na kole na starym pasie wylotu z Szubina na Żnin.
Aha to pewnie znam. Ciekawe kto to .Kurde nic sensownego nie ma w moim budżecie . Czekam do Października to pewnie Ty i kolega założycie brudasy i ogień w pola . :-). Ja sobie zawsze trenuje jazdę na kole na starym pasie wylotu z Szubina na Żnin.
DRZ zostaje na sm caly rok z tego co wiem, ja na jesień brudasy. Gdzie to konkretnie jest? Też bym po próbował
Jak wyjeżdżasz z Szubina w kierunku Żnin Mijasz orlen dalej prosto i przed samą obwodnicą jest dosłownie z 400 m starek nitki asfaltu tam zawsze ktoś lata na kole lub Pali kapcie . Będę tam pewnie też Chwilę w niedzielę koło 11.30 lub 13.30
Kasztan dawaj jutro tak na 12 z kolegą na s5 odcinek Szkocja Kołaczkowo Polatamy tam na kole trochę jest nowy asfalt wylany i też pieknie się tam lata .
Kasztan dawaj jutro tak na 12 z kolegą na s5 odcinek Szkocja Kołaczkowo Polatamy tam na kole trochę jest nowy asfalt wylany i też pieknie się tam lata .
Nie dam rady, robie elektryke w 525
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BYDGOSZCZ TERROR Okolice
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 78 zapytań