Odp: WR250X zadbana i doinwestowania
Celuje że ten temat będzie miał z 46 stron .
Może nie będzie aż tak źle. Wiadomo - ważne kwestie warto jest dobrze przedyskutować.
Najważniejsze że nowe moto stoi już w garażu, dziś będą pierwsze przeloty:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » WR250X zadbana i doinwestowania
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może nie będzie aż tak źle. Wiadomo - ważne kwestie warto jest dobrze przedyskutować.
Najważniejsze że nowe moto stoi już w garażu, dziś będą pierwsze przeloty:)
Oj poka noooo...
[url]https://www.youtube.com/watch?v=hG6xAe8uBXM&t=114s[/url]
"Poka poka" - kiedyś na jednej imprezie wypłynęło ;)
Co tam za moto trafiłeś? Chwal się, inaczej z ciekawości ludzie tu poumierają hehehe...
Obstawiam jakis wloski egzotyk za 25k, ktory sie popsuje za 1000km, nikt w okolicy nie bedzie potrafil naprawic i pojdzie na handel za 12k :-)
Taki tam sobotni zarcik ;-)
Nie no, SXV by nie brał.
nie widziałem jeszcze SXV za 25k :)
[url]https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=264045258&cn=DE&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=1500&makeModelVariant1.modelDescription=sxv+550&pageNumber=1&scopeId=MB&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&fnai=next&searchId=497aa649-0738-d492-05a5-c585790139d5[/url]
xD
nashman_supermoto może miałbym klienta na Twoja furę :) masz priv.
nie widziałem jeszcze SXV za 25k :)
to mało jeszcze w życiu widziałeś
Nie no, ja też mogę moją wystawić za 25k, tylko po co, skoro nikt jej nie kupi. Chyba, że ma dodatków, za 20k, to kupi handlarz, opchnie dodatki, za 16, motocykl za 13.
Po drugie SXV to chyba najgorsze drogowe supermoto do jazdy we dwójkę, a tego brakowało koledze...
Ale chyba nie myślicie że kupił kolejne SM dla 2 osób? Jak się tylko przyzna że kupił Hondę NC 750 to BAN!
Myślę, że każdy na tym zyska jeżeli kolejnym motocyklem nashmana nie będzie SM :)
Przed 45 zbanuję :)
jachu1111 napisał/a:Celuje że ten temat będzie miał z 46 stron .
Przed 45 zbanuję :)
Wyczuwam tu przedwyborczą obietnicę ;P
Motocykl sprzedany, temat do zamknięcia.
Dzieki Dziku. Pozdrawiam.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » WR250X zadbana i doinwestowania
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 70 zapytań