Odp: Majster128 - kontakt
To nie jest pierwsze takie poszukiwanie Majstra który przetrzymuje silnik.
dawaj coś więcej, to od razu będzie mniej spekulacji.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Majster128 - kontakt
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To nie jest pierwsze takie poszukiwanie Majstra który przetrzymuje silnik.
dawaj coś więcej, to od razu będzie mniej spekulacji.
te silniki lc4, to jakaś rakietowa technologia, że żaden normalny serwis motocyklowy sobie z nim nie poradzi ?
chodzi mi o to, czy ma jakieś haczyki, tricki jak np. silnik SXV, przez co, różni się od takiego silnika np z DRZty?
Jak jest takie zainteresowanie, to chyba rzucę robotę i będę tylko silniki składał :P
każdy jak to określasz "normalny" serwis motocyklowy powinien sobie z przysłowiowym palcem w dupie pojawić również z silnikiem w SXV, to też żadna rakietowa technologia. Jednak nie przez przypadek jeden mechanik się specjalizuje w autach francuskich, a drugi w grupie VAG.
No nie wiem, SXV to silnikowo taki włoski Husaberg.
[url]https://www.olx.pl/oferta/suzuki-rmz-450-bez-glowicy-przywlaszczona-przez-moto-korn-CID5-IDzj9Ii.html[/url]
Ktoś chetny?
[url]https://www.olx.pl/oferta/suzuki-rmz-450-bez-glowicy-przywlaszczona-przez-moto-korn-CID5-IDzj9Ii.html[/url]
Ktoś chetny?
można to zarejestrować?
Bez kwitu...
TheWanted868 napisał/a:Dziwię się bo zamierzam wyj**c parę dobrych tysięcy i chce to oddać komuś w dobre ręce, BTW macie w razie czego jeszcze kogos polecić z okolic Krakowa?
Mieszkasz okolice Dębna - koło Brzeska? Jak coś to mam mechanika zajebistego. Tani nie jest, ale lepszego na okolice nie ma.
Chodzi ci o GP Racer w Brzesku czy o kogoś innego?
JacekL napisał/a:TheWanted868 napisał/a:Dziwię się bo zamierzam wyj**c parę dobrych tysięcy i chce to oddać komuś w dobre ręce, BTW macie w razie czego jeszcze kogos polecić z okolic Krakowa?
Mieszkasz okolice Dębna - koło Brzeska? Jak coś to mam mechanika zajebistego. Tani nie jest, ale lepszego na okolice nie ma.
Nie, w Lusławicach koło Zakliczyna koleś ogarnia.
Znalazłeś tego majstra?
Kamil robił mi dwie głowice, mierzył kilka cylindrów i spawał kilka rzeczy. Zawsze konkretnie, kontakt czy telefoniczny czy Internetowy - bez problemu. Jego prace też spoko. Kiedyś pociekł mi amor, było miesiąc po gwarancji, ale miał mało godzin nastukane, zrobił na reklamacji. Ja bym złego słowa o nim nie powiedział. Dziwne.
Też mam tylko pozytywne doświadczenia jak kolega Zabro. Wyjaśniło się ?
Sprawe zglosilem, niebiescy cos tam mielą. On napisal jakiegos smiesznego maila, ze robi i raz udalo sie dodzwonic.
W skrocie sezon sie zaczal a sprzet stoi. Jestem w lesie.
jjacks napisał/a:JacekL napisał/a:Mieszkasz okolice Dębna - koło Brzeska? Jak coś to mam mechanika zajebistego. Tani nie jest, ale lepszego na okolice nie ma.
Oddałem silnik temu co polecales, jeszcze nic zbytnio nie wiem co z silnikiem poza częściami jakie są potrzebne ale kontakt bez problemu, konkretnie
Głowica wróciła! Po 7,5 miesiąca, kilkudziesięciu telefonach i maili oraz interwencji policji.
Wróciła w całości, naprawiona... Zobaczymy czy będzie działać. Mam taką nadzieje.
MOTO-KORN - NIE POLECAM
A powód opóźnienia?
JacekL napisał/a:jjacks napisał/a:Chodzi ci o GP Racer w Brzesku czy o kogoś innego?
Oddałem silnik temu co polecales, jeszcze nic zbytnio nie wiem co z silnikiem poza częściami jakie są potrzebne ale kontakt bez problemu, konkretnie
Ktm 350?
Jak zapłacisz to napisz mi ile i pojadę po swoją prowizję :D
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Majster128 - kontakt
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 73 zapytań