Odp: Majster128 - kontakt
Albo do proboszcza... ;)
Husqvarna FS450 #510 :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Majster128 - kontakt
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Albo do proboszcza... ;)
Albo do proboszcza... ;)
Oby tam nie dowiedział się nic :D
A nie warto po prostu się ruszyć i pojechać samemu lub ewentualnie we 3? Zazyczyc sobie pieniążki za odbiór głowicy lub naklepac i wziąć co swoje o ile jeszcze nie sprzedane? To nie kosztuje 100zl...
Coś kojarzę ze starszych postów, że Majster rzadko bywa w domu. Częściej we Wrocławiu czy gdzieś na uczelni.
Właśnie się przymierzam oddać lc4 do majstra, Jak stoi z opiniami, zrobi porządnie?
Właśnie się przymierzam oddać lc4 do majstra, Jak stoi z opiniami, zrobi porządnie?
Kolega śmie żartować, bądź po prostu nie czyta poprzednich postów.
Nie znam typa, aczkolwiek bazując na powyższych wiadomościach widać: Istenieje ryzyko iż Sz. P. Majster wziął i się zawinął, lub 'weźmi moto na warsztat i wyparuje'.
IMHO, lepiej byłoby poczekać na rozjaśnienie sprawy z wątku przed podjęciem decyzji odstawienia maszyny do wyżej wymienionego.
A jak znam życie to biedny chłop zarobiony, nie miał chęci/czasu złapać się za robotę bo a to sesja a to biba... :P
Właśnie też mi się tak wydaje, gość ma stronkę, siedzi typowo cross enduro I reklamuje się na forum to ryzykowal by tak reputacja zwłaszcza że zna się jego nazwisko a to już naprawdę dużo daje if you know what I mean, mi osobiście jak napisałem jakoś w sierpniu odpowiedz miałem po jednym dniu więc trochę mnie to dziwi
Co tu się dziwić. Nie ma co spekulować, poczekać aż się sprawa wyjaśni i tyle. Napiszemy 30 stron brudów i potem się będzie ciągnęło. Może wpadł jakiś czynnik losowy i tyle.
Dziwię się bo zamierzam wyj**c parę dobrych tysięcy i chce to oddać komuś w dobre ręce, BTW macie w razie czego jeszcze kogos polecić z okolic Krakowa?
Dziwię się bo zamierzam wyj**c parę dobrych tysięcy i chce to oddać komuś w dobre ręce, BTW macie w razie czego jeszcze kogos polecić z okolic Krakowa?
Mieszkasz okolice Dębna - koło Brzeska? Jak coś to mam mechanika zajebistego. Tani nie jest, ale lepszego na okolice nie ma.
To nie jest pierwsze takie poszukiwanie Majstra który przetrzymuje silnik.
TheWanted868 napisał/a:Dziwię się bo zamierzam wyj**c parę dobrych tysięcy i chce to oddać komuś w dobre ręce, BTW macie w razie czego jeszcze kogos polecić z okolic Krakowa?
Mieszkasz okolice Dębna - koło Brzeska? Jak coś to mam mechanika zajebistego. Tani nie jest, ale lepszego na okolice nie ma.
JacekL zgadza się Brzesko Tarnów okolice mi znajome ;) być może pieniądze nie graja aż takiej roli to chętnie sprawdzę kogo tam masz :D
[url]https://m.facebook.com/profile.php?id=799966823667802&ref=content_filter[/url]
te silniki lc4, to jakaś rakietowa technologia, że żaden normalny serwis motocyklowy sobie z nim nie poradzi ?
chodzi mi o to, czy ma jakieś haczyki, tricki jak np. silnik SXV, przez co, różni się od takiego silnika np z DRZty?
Jak jest takie zainteresowanie, to chyba rzucę robotę i będę tylko silniki składał :P
[url]https://m.facebook.com/profile.php?id=799966823667802&ref=content_filter[/url]
Dzięki byku będę pytał
te silniki lc4, to jakaś rakietowa technologia, że żaden normalny serwis motocyklowy sobie z nim nie poradzi ?
chodzi mi o to, czy ma jakieś haczyki, tricki jak np. silnik SXV, przez co, różni się od takiego silnika np z DRZty?
Jak jest takie zainteresowanie, to chyba rzucę robotę i będę tylko silniki składał :P
Raczej konstrukcja prosta ale jestem laik w takich sprawach i to ktm więc nie wiem jakie niespodzianki czekają
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Majster128 - kontakt
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 71 zapytań