46

Odp: [S] Husqvarna SMR 570 duzo zdjec

ziomalqs - ale co ty pierdolisz za farmazony? dalej twój kumpel podbija cenę. tobie się wydaje że jesteś mądrzejszy? ja cię już allegro zgłosiłem, a teraz wysyłam maile do wszystkich licytujących tą twoją Huskę. dla forumowiczów:
zobaczcie aukcję 1208937601 i aukcję 1217004893. zobaczcie też najwyższą ofertę w obu aukcjach.

pozdrawiam forumowiczów.

PS. szwinia ma w 100% rację.

47

oczywiście zrzuty z forum supermoto.pl też poszły w mailu do allegro.

48

To za ile sprzedasz motocykl to inna sprawa można sprzedać 1,2,3 tysiące taniej niż np. inne wystawione tego typu motocykle ale taki już jest popyt a raczej jego brak w naszym kraju. Jest to całkowicie normalne i tak już pewnie zostanie... a wiadomo że każdy chciałby kupić.. pojeździć rok czy dwa i jeszcze drożej sprzedać... :lol:  .
A co do Allegro.. sam korzystam z tego serwisu sprzedaje/kupuje i często spotykam się z takim właśnie zachowaniem- bezpodstawne wystąpienie o zwrot prowizji kończenie aukcji z byle powodu ale tacy są ludzie.. chora konkurencja.. można jeszcze sprzedać motocykl za 200zł i skasować gościowi za przesyłkę 8tyś. !!POLECAM!!Czego to ludzie nie wymyślą.... :rolleyes:  :rolleyes:

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

49

Aż normalnie z napięciem przeczytałem cały temat...  :D  nawet to o różnicach między silnikami i długości korby. hehe...

Jednym słowem... BCM, za ile wylicytujesz tyle kupisz ale nie mniej niż 10 tysi. hm... no tak to zrozumiałem ;)
Ziomalqs twoim problemem jest to że... "masz gadane" o kilka postów za dużo i masz pozamiatane.  :/

P.s. Przynajmniej poznałem różnice w budowie silników haski  :D  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

50

Słoniu Frajer jesteś i tyle :) - Ziomal - najpierw niech Ci coś udowodnią - a co kolega nie może od ciebie kupić motocykla? masz do sprzedania przedmiot- przychodzi kolega i chce kupić a Ty mu mowisz - licytuj ...

Sloń przestań pier.... farmazony - wysłałeś maile do licytujących ? Powiem Ci tak - Zesra.....eś się a nie wysłałeś.

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

51

tegma nie chcesz chyba powiedziec, ze dla Ciebie sztuczne podbijanie ceny to normalna sytuacja? To moze idzmy krok dalej, niech sprzedawcy zaloza sobie po kilka kont i winduja cene samodzielnie, po co zabierac czas kolegom?

52

jak już napisałem w poprzednich postach nie pochwalam tego , ale zdażyło się tak kiedyś zrobić... od dluższego czasu wystawiam tylko kup teraz albo aukcje z minimum...
Ale uwzieliscie się na chłopaka jak byście nigdy nie zrobili takiego numeru

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

53 Ostatnio edytowany przez PeKaWu (2010-09-06 14:15:18)

ja sie na nikogo nie uwzialem. Ale przychylam sie do opinii, ze to byl bardzo tani chwyt.

54 Ostatnio edytowany przez słoniu (2010-09-06 14:21:22)

tegma - frajera to masz w gaciach, a zesram się na ciebie. odnoszę wrażenie, że tak samo przyjebany jesteś jak ten kolega od huski.

55

PeKaWu napisał/a:

tegma nie chcesz chyba powiedziec, ze dla Ciebie sztuczne podbijanie ceny to normalna sytuacja? To moze idzmy krok dalej, niech sprzedawcy zaloza sobie po kilka kont i winduja cene samodzielnie, po co zabierac czas kolegom?

Lub zgłośmy projekt nowej opcji... BCM z opcją nie mniej niż ileś tam...
Tegma nie ciskaj się i czytaj ze zrozumieniem... po ch***a pierdolić na forum o braku ceny minimalnej i później ją sztucznie podbijać... to są tanie chwyty wszystkich wkurwiające... nie ważne czy wszyscy tu są święci czy też nie... wkurwia to wszystkich tak samo... lub zawieszanie aukcji na 5 min. przed końcem . Nie stać Cię by opuścić to nie sprzedajesz wcale... proste. Lub dajesz cenę minimalną za jaką sprzedajesz i nie ma stresu. To chyba też proste... cwaniackie zagrywki tak się zazwyczaj kończą.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

56

dukeSebo napisał/a:

po ch***a pierdolić na forum o braku ceny minimalnej i później ją sztucznie podbijać... to są tanie chwyty wszystkich wkurwiające... nie ważne czy wszyscy tu są święci czy też nie... wkurwia to wszystkich tak samo... lub zawieszanie aukcji na 5 min. przed końcem . Nie stać Cię by opuścić to nie sprzedajesz wcale... proste. Lub dajesz cenę minimalną za jaką sprzedajesz i nie ma stresu. To chyba też proste... cwaniackie zagrywki tak się zazwyczaj kończą.

o to to

57

A mnie tylko interesuje czy to silnik z pompą czy nie , wrzuć to zdjęcie pomiedzy magneto, a łancuchem

motoslide.com

58

dukeSebo napisał/a:
PeKaWu napisał/a:

Lub zgłośmy projekt nowej opcji... BCM z opcją nie mniej niż ileś tam...
Tegma nie ciskaj się i czytaj ze zrozumieniem... po ch***a pierdolić na forum o braku ceny minimalnej i później ją sztucznie podbijać... to są tanie chwyty wszystkich wkurwiające... nie ważne czy wszyscy tu są święci czy też nie... wkurwia to wszystkich tak samo... lub zawieszanie aukcji na 5 min. przed końcem . Nie stać Cię by opuścić to nie sprzedajesz wcale... proste. Lub dajesz cenę minimalną za jaką sprzedajesz i nie ma stresu. To chyba też proste... cwaniackie zagrywki tak się zazwyczaj kończą.

Ja się nie spinam - tylko denerwuje mnie - że wszyscy są święci :P to jet nasz ziomek z forum - zrobił źle i tyle - a zaraz go wszyscy od różnych wyzywają. Też mnie denerwuje jak wstanę rano bo tak się kończy aukcja a ktoś ja zakończył wcześniej itp... ale tak jest- wiele kupuję też na Ebay - i takie akcje też tam się zdarzają.

A Ciebie Słoniu dobrze, że nie znam i nie mam w zasięgu bo strasznie denerwują mnie tacy ludzie. - Wypada się najpierw przywitać- żeby móc się wypowiadać. - chyba że to ktoś od nas z forum tylko pod inną ksywką :)

59

fxrider- właśnie to napisałem - że w te570 były pompy oleju- o czym powiedziałeś mi a w 610 nie było :)
Tłok jest na bank inny.

A ziomalqasa HUSKA ma pompe oleju :) przewód olejowy mocowany do karterów na 2 śruby a nie 1 centralna  :)

60

Ja też stane w obronie , nie pochwalam tego , ale jakieś groźby straszenie jakimis meilami do allegro  :o no prosze Cie człowieku z czym do ludzi SŁONIU chcesz to pisz donosy jeszcze za brak kierunków , przeglądu i zabrudzoną rejestracje .

motoslide.com