Odp: [S] Husqvarna SMR 570 duzo zdjec
KTM chyba też, bo na moje ogłoszenie też nikt nie odpowiedział.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Husqvarna SMR 570 duzo zdjec
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
KTM chyba też, bo na moje ogłoszenie też nikt nie odpowiedział.
A ja Swoja huskę sprzedałem... :(
tegma moze miales kolesia z blizszych okolic albo cena byla lepsza, poza tym jak po raz pierwszy ja wystawilem to koles do mnie napisal ze jakbym wystawl ja 4 dni wczesniej to by ja kupil od emnie bo musial jezdzic po jakas na drugi koniec polski :(
no koledzy ciągle mowia zebym im trawe przy okazji skosił ;p raz skosiłem ale nie byli zadowoleni hehe
Cena taka jak twoja +/- pare groszy a chłopak przyjechał z Poznania. tyle, że u mnie był ten remont itd
teraz nie jest sezon na sprzedaz sam wiem jak pare miechow temu sam czekalem chyba ze 2 tygodnie az ktos sie skusi
A kiedy w Polsce był sezon na sprzedaż SM :lol: Pewnie nigdy takiego nie bd.
Słuszne spostrzeżenie :P
Cena taka jak twoja +/- pare groszy a chłopak przyjechał z Poznania. tyle, że u mnie był ten remont itd
powiem ci ze poprzedni wlasciciel go serwisowal w angli podobno no ale zadnego dokumentu nie dostalem wiec wole nie mowic ze byl serwiosowany na sile, lecz jak zdjalem glowice itp to zawory, lancuch tlok nowka nie smigana. na zaworach nawet ryski/dołku wybicia nie ma wiec sadze ze mowil prawde.
no sprzedac supermoto to jest masakra ;/ jak sprzedawalem chocby crossy czy enduro to nie czekalem wiecej niz tydzien ateraz porazka!
A ja Swoja huskę sprzedałem... :(
a co kupujesz?
a takiego wymiatacza teraz mam :)
chłopaki... nie rancie mnie :D
studia muszą poczekać, licytujcie moja husqe BCM!!
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1208937601[/url]
gwarantuje ze warto!
licytuje ktos z forum?
beda jaja jak za 6 tys sprzedam :(
podbilem do 7800zł więc juz za 6k nie pójdzie :)
[url]http://allegro.pl/supermoto-husqvarna-smr-570-zarej-ladny-tanio-bcm-i1217004893.html[/url]
duuuzo zdjec i film
tak jak mowilem 8 na poczatku i sprzedam
No gdyby ktos kupił odemnie Drke to ja kupił bym twoją Husqe , bo cena naprawde zajebista .
Tak z ciekawośći ile to wazy z płynami lub bez?
Mocowo jak?
Duże są różnice pomiędzy 610 ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Husqvarna SMR 570 duzo zdjec
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 81 zapytań